Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, August 16, 2011

adriana menghampiri usia 3 bulan :)

assalamualaikum...

19hb ni genap la usia Adriana 3 bulan..rasa cam da lama sangat aje..tapi dia baru aje 3 bulan..ini la jadinya bila cuti bersalin awal. abes je pantang terus masuk kerja..so terasa sangat la lama..terasa my baby da lebih dari 3 bulan usia die..cian adriana..belum cukup 2 bulan mama dah naik kerja..bermula episod tinggal dengan pengasuh separuh hari :(

meh tengok anak dara saya yang makin membesar..alhamdulillah sihat walafiat..rezeki Adriana dengan susu ibu masih murah..sangat seronok melayan adriana..penyeri hidup papa dan mama..betul la orang cakap, anak pengikat kasih sayang..semakin menebal rasa cinta dan sayang terhadap suami..harapnya si suami pun rasa cam tu la :)..dan sy terasa akan perasaan syg dan cinta dr suami makin bertambah...so saya simpulkan anak adalah rahmat utk kami suami isteri

muka serius yg comel :)

adriana di rumah atuk palong..
baju langkawi dari tok ayah kedah :)
adriana nampak cam boy if pakai baju camni.
tak nampak gurlish pun kan

sihat dengan susu ibu.chubby !

adriana macam byk ikut papa..panjang budak kecik ni:)

geram dengan pipi montel die ni :)
mode: baju raya belum cari lg..papa, cepat la bawak kami....

4 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

sendat nye adriana pki baju tu...he3

♥ Elin ♥ said...

ala geeebussnya pipi!!

fiszah_pjo said...

yani: hahhaha..btol..dah sendat da,,da msuk 3 bulan baju yg 0-3 bulan da masuk dalam kotak utk pass kt my sis plak..sume da sendat2 cm sarungnagka da :)

elin: thanks auntie..hehe

Anah said...

nnti rambut adriana dh panjang leh la ikat toncet, msti comel sgt=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;