Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, August 2, 2011

buka puasa berdua dengan Adriana

assalamualaikum..

selamat sudah kita berpuasa sehari..alhamdulillah tiada kesukaran nak habiskan puasa semalam deangan 2 kali sesi mengepam di opis..alhamdulillah rezeki adriana dapat la kumpul 16oz.semalam saya berbuka berdua dengan Adriana..dan hal ini akan berlarutan selama sebulan..dalam tempoh tu ada la 3 kali /seminggu maksimum, dapat berbuka bertiga bersama suami..(huhu..cam syahdu je kan)..poyo je kan..bukan nye sebulan direct..huhu

si suami bukan outstatiion ke ape..haha..hari2 jumpa, hari2 pun bersahur bersama..cumanya time berbuka je die jarang ada sebab die kerja..bulan ramadan ni si suami kerja shift petang..masuk pukul 2.45 ptg balik pukul 12tghmalam..alhamdullillah( tak elok sedey-ok la kan camtu..itu menandakan si suami masih punya kerja dan ada pendapatan)..kisah saya ni tak la drama sgt..lagi ramai pasangaan PJJ,lagi ramai berbuka sesorang...so SYUKUR...

lagipun saya dah terbiasa dengan waktu kerja beliau ni..saya tak hafal la jadual kerja die,sebab every weekend pun bertukar2..beruntung tahun ni ada si kecil Adriana teman..walaupun dia tidor, masih lagi ada manusia lain yang hidup di rumah saya :)..bersyukur:)

so menu berbuka???adalah  mengikut kerajinan..balik kerja pukul 4.30 ptg.kalau rajin masak, kalu malas tapau aje dari bazar ramadan..korang punya cerita buka puasa camne pulak?

4 comments:

dialicious said...

i pon xdpt berbuka W hubby jgk:(
adriana sgt tembam..tomeyyy

fiszah_pjo said...

diah : thanks ...sama cam nayli kan..tembam2 dan semangat..sgt suka tgk die..hubby diah pon kerja outstation ke?

WaN Ro$i Dah said...

huhu.. mcm sedih ja.. tp tu semua buat kita jdi lebih kuat kan?..

mesti ternanti2 waktu untuk berbuka bertiga..

fiszah_pjo said...

wan rosidah: kan..cm sedey je..tapi da bbiasa dah..sejak kapel2 lg terbiasa ngn jadual kerja die..redha je la :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;