Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Sunday, August 7, 2011

berbuka puasa di RasaMas, Alamanda

assalamualaikum..

untuk minggu ni, hanya sekali je saya berbuka puasa berdua ngn adriana..cam poyo je kan entry ni.

minggu pertama:-

hari isnin- berbuka berdua ngn adriana dekat rumah (adriana tidor aje time berbuka tu)
hari selasa- berbuka dengan kakjat sefamily  dekat presint 17,Putrajaya (adriana join sekali..die ceria tgk orang makan )
hari rabu- berbuka dengan kawan2 di Madam Kwan, MidValley (adriana tidor aje time berbuka tu)
hari khamis- berbuka bertiga di rumah.suami balik kerja awal (excited sgt)(adriana join sekali jugak)
hari jumaat- berbuka di rumah dengan paktam+kawan paktam+kakjat sefamily(paktam ni adik lelaki saya)( adriana tidor aje)
hari  sabtu- berbuka beramai ramai dengan paktam, suami, kjat sefamily dekat RasaMas, Alamanda. (Adriana Join sekali..die berbuka ngn EBM die)

see, macam satu habit pulak time tidor adriana ni..selang sehari dia akan berjaga dan tido time berbuka.


ini fews pics masa berbuka kt RasaMas, Alamanda..(honest, tak la kenyang+sedap sangat makan kt situ..tapi my sis yg preggy mengidam..kita layankan je :) ) thanks to paktam yg sudi membelanja kami semua buka puasa hari ni:)
makngah dan adriana baru kuar rumah :)

sampai aje alamanda memang si comel ni tidor aje :)
sampai aje, aiman nak icecream..time posa2 ni rasa sedapnye la hai




oon da tertdo..paktam yg sgt suka mempengaruhi anak buahnya:)

:)..seronok nya si dia ada

makngah si mama preggy anak ke 3

uncle john dan paktam..tapi adriana da geram tgk ayam2 tu :)

adriana pun nak bebuka samav :)

asyek menguap aje anak dara ni

papa dan adriana..buah hati pengarang jantung mama

4 comments:

Rosie Rose said...

bestnya berbuka di luar... so far kite takde lagi berbuka di luar :) suka la tu adriana dapat jejalan ye...

pizet said...

y bg ebm? y x direct feeding ja?

fiszah_pjo said...

rosie rose: lg best sebb org belanja :)..rose rajin masak takpe..kami mls nk masak tu yg redah kt luar je:)..hehe..suka sekejap je..pastu ngis2..puas papa bawak jln2 nak kasi cool blik :)


pizet: klu kuar jaln2 mmg standby EBM..sebab laki ak cakap malu org tgk..ak ok je..sebb die suruh kasi EBM if in crowded..so ikut je la :)

pizet said...

pakai la nursing cover...x pun bg siap2 lam keta...slalu aku apply camtu la...biasakan direct feeding bila dekat ngan anak...salah satu cr nak stimulate susu selain lebih bonding antara ibu ngan anak...dulu aku anak sulung camtu la dah masuk dua ni okey cikit x segan dah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;