Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, August 4, 2011

adriana jadi model mama lagi :)- crochet hat+ flower

assalamualaikum..

harini update pantas..saja nk gtau blog crochet dah update skit..gambar yg hampir sama..modelnya si comel Nur Adriana Atirah :)





p/s: masa snap pic ni baru balik dari berbuka kt Mid Valley seperti entry lepas..waktu ni si model dah nak tidor sangat2..tp cuba bertahan sebb mama nk jugak amek gambar..thanks adriana dan papa :) lepas je abes, letak atas tilam terus die tidor..cian nye baby mama ni..penat

8 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

comel...:-)

norhaizan said...

wah..cantik la chochet yg ko buat tu..comelnyer anak ko pakai...pandai ko buat...ajar kan aku nanti..hihihi..susah tak nak buat?

fiszah_pjo said...

kak rose: thanks

noor: thanks ye,ak belajar melalui youtube aje..mula2 pening gak nk belajar..lama2 mudah la :)

WaN@sidah said...

si cumel yang cumel.. memakai headband crochet yg jgak cumel.. menambahkan lagi kecumelan yang ada.. hehe

pizet said...

debab

fiszah_pjo said...

wan: thanks auntie..baby blushing:)thanks mama tolong kaitkan:)

pizet: sehat semangat :)

k|ree said...

tembam nye budak nie....bolaat mata dia...

fiszah_pjo said...

kiree: hehe..semangat dah die skang..tk larat nk angkat :) mata ikut mama(perasan aje)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;