Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, August 18, 2011

GEMBIRA :)

assalamualaikum.

last  2 weeks PM annaunce bonus raya untuk kakitangan kerajan..separuh gaji atau minima rm 500..waaa..seronok nya diorang pekerja2 kerajaan..kami yg swasta ni tengok je la..dalam hati terasa best if company saya ada kasi bonus raya jugak..

tidak la menaruh harapan yang tinggi..sebab bulan 4 haritu company da kasi adjustmen salary..so dah kira bersyukur la..kalau takde bonus raya pun, bersederhana seperti biasa la,seperti raya raya yg lepas..


alhamdullah hari ni dapat email dari HR..seronok pulak bila baca Memo tu..yeay..seronok :)

p/s: feeling seperti org gomen yg terima bonus..saya juga alami keseronokan itu :)

5 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

alhamdulillah...bley bli baju raya adriana...uhu

fiszah_pjo said...

alhamdulillah...boleh buat belanja tol myk balik kg :)

asna cute said...

Yeya bleh ar haikal dpt duit raya hehe

fiszah_pjo said...

haikal dtg la rumah auntie ye..nnti dpt duit raya.. :)

Atiqah Adnan said...

Syukur.. dapatlah tambah bajet raya sikit kan..^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;