Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, July 8, 2011

homemade chocolate yang sedap dan cute:)

assalamualaikum..

pagi ni nak mempromosikan blog adik+ akak saya yang aktif menjual homemade chocolate diorang..sesiapa yang berminat, boleh refer link ni terus ye..insyaallah rasa dan rupa coklat ini tak menghampakan.sedap..filling nya  dan rupa boleh direquest ikut citarasa anda..

ramai yang order utk besday gift, kanak2 cukup suka dapat coklat di party hari jadi..korang berkenan email/sms/kol adik dan akak saya ye..sms direct ngn diorang senang sikit..saya mempromosikan aje :)

edible image upin dan ipin..
korang boleh request ikut citarasa korang..
sesuai sgt utk party harijadi :)

untuk dihadiahkan kepada insan2 tersayang :)

boleh pilih ikut tema yg korang nak :)

sesuai jugak dijadikan gift utk wedding korang :)

korang rujuk blog ni terus ye..ada rujukan harga dan filling jugak :)

http://nasskachocolate.blogspot.com/

2 comments:

Lina Rahim said...

Salam Fiszah..wah, dah beranak rupanya..banyak pula update tu..tak perasan maybe sbb dashboard blog Lina ni dah tak function sangat..benda pelik2 kuar..

Syumelnya baby..kecik2 ni banyak ikut muka Fiszah..Alhamdulillah selamat semuanya Fiszah..banyak betul Lina tertinggal ni..dah jadi ibu pun..kejapnya masa berlalu..rasa macam baru je baca Fiszah mengidam itu ini..

Happy breastfeeding ye dear..

fiszah_pjo said...

thanks lina...alhamdulillah selamat bersalin..kejap je kan masa berlalu..

skang ni lina cam jarang je update..busy ke dear????nnti ada berita baik jgn lupa kongsi tau :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;