Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Saturday, September 3, 2011

kami team purple on EID MUBARAK 2011

assalamualaikum...

hari ni raya ke 5 dah..baru sempat nak update cerita pasal raya..kejap aje raya tahun ni rasanya. .sehari sebelum raya baru balik kg. seperti entry yang lepas..balik rumah mertua dulu tahun ni..merasa beraya negeri sembilan tahun ni..best2..

bakar satay punya la banyak :)..kamera boleh plak nk buat hal..baru berapa keping tangkap gambar, bateri plak habes..takbanyak pun snap..hari raya ke-dua kami da bertolak balik kuala nerang..seronok ada baby kecik ni kan..ofcos la si kecik dapat duit raya banyak..tambah2 anak sulung..not2 besar aje..nanti ada berderet da dapat sikit..sebab pecahan dari not besar kan..hehehhe..itu standard la kan::)

ini nk share gambar di kuala nerang..sebab guna kamera my sis..gambar adalah sama seperti dalam FB..hehe
raya ke tiga..buat makan2 ajak kawan..

petang dah time ni..nak beraya jap
tolak ngn stroller senang :)

atirah pakai headband :)

cinta hati saya dunia akhirat :)

blog crochet ada update jugak...meh tgk bby girl sy pakai headband :)

http://fiszahcrochet.blogspot.com

2 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

adriana x pki baju kurung ke?he3

fiszah_pjo said...

baju kurung tok buat tak kena kaler tema,hehe..so tak pakai lg baju kurung :)..tahun depan plak :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;