Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, September 30, 2011

9 bulan kehamilan nan indah...rindu :)

assalamualaikum...


harini tengok balik gambar2 dalam FB masa preggy dulu..how nice those pics..banyak gak saya bergambar masa preggy..akak opis selalu pesan, jgn lupa amek gambar banyak2..nanti ada kenangan.haha..betol.memang banyak kenangan...
1/5/2010- majlis persandingan norhafiszah& syahnon
7/9/2010 4 weeks preggy
bergambar masa hari raya ke 5
 
30/10/2010 12 weeks preggy
bergambar dengan Onie masa majlis harijadi OON yg ke 3

25/12/2010 20 weeks preggy
bergambar dengan Imah(kawan seMrsm&utm)
 


5/2/2011 - 26 weeks  preggy
bergambar di majlis perkahwinan sepupu suami
 
7/2/2011 -26 weeks preggy
masa ni bergambar sebelum kuar makan2 celeb birthday suami ke 26

15/2/2011 27 weeks preggy
kuar jalan kaki makan dekat Satay Station dpn umah :)

19/2/2011 28 weeks preggy
bergambar di Tasik Idaman,Dengkil
time ni ikut si suami main paintball..(tgk je)

12/3/2011 31weeks preggy
bergambar dengan my best frend sejak MRSM,
hafizah ismail, Baling

26/03/2011 33 weeks preggy
masa ni saja nk kuar jalan2 kot...

9/4/2011 35weeks preggy
maternity photoshoot dekat Pullman,Putrajaya


18/5/2011 39weeks 6days preggy
ini gambar terakhir diambil dekat Menara Alor star
semasa mengandung.
mlm nya da sakit dan esok nya dah bersalinkan 
Nur Adriana Atirah

genap 40 minggu dalam perut mama
Nur Adriana Atirah selamat dilahirkan
3.2kg, 51cm, normal delivery at
Hospital Sultanah Bahiyah, Alor Star
p/s: seronok bila tengok2 balik pics org preggy..yang masih memboyot tu, snap la pics banyak2....kepada yg tak puas hati saya amek pics byk2, sila la amek jugak..huhu..(jgn la marah/ sakit hati saya pos pics byk_ kamu pun leh buat camtu jugak..so sila jgn stress/cemburu ye)..saya penat melayan awak!.hahahha
p/s/s: ini blog peribadi..otak ni tak kuat memori sgt, so buat cm ni incase to refer back in the future..

8 comments:

♥ Elin ♥ said...

cute jer dgn perut..last berat kamu berapa?
mcm sikit jer naikkk..

sy naik 25kilo.errkk..mcm pau nak meletop masa tuh.

;)

tp mmg betul mmg rindu saat mcm nih kan.lagi lah ad video masa sakit masa tuh..uhhh..terasa besar sgt perjuangan kite kan ;)

bile nak lagi 1? hiihihihi

Nadz said...

suka baca blog sis...apa kata sis share pembelian brg2 baby...yer la dr segi quantity...sbb dgr kata baby ni cepat besar takut x,uat la apa ke :)

asna cute said...

suami akak umur 26 akak umur berapa? sebaya suami akak ke?

fiszah_pjo said...

elin: hehee,.org kata perut sy kecik je..jhuhuh..before preggy berat sy 49kg..last nk berank berat 66kg..kira naik17kg la..hihi..rindu kn saat tu..:)

fiszah_pjo said...

nadz/; insyaallah nnti akak buat entry psl brg bby ye..hih..thanks yer sudi baca blog picisan ni

fiszah_pjo said...

asna: kami sebaya..hihi,,suami 26, akak pun 26 jugk..dis november ni ckup 26 thun :)

~YUN~ said...

fiszah,sebaya la kita,hehe!fiszah,rindukan peyut boyot,jom lepas ni kita pakait preggy lagi,babies 2013 ke??hehe!

fiszah_pjo said...

yun: ye kita sebaya..hehehhe...nak preggy lgi..jom jom..mari usaha 2013..takmo awal2 sgt..rayyan dan atirah kecik lg..haha.2013 elok sgt :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;