Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, September 26, 2011

Contest rasa sedondon

assalamualaikum..

hari ni baca entry dari mr & mrs engineer..so saya ditagged untuk contest sedondon ni..so mahu jugak la buat entry :)


raya ke 3: sudah lewat petang dah ni..baju si suami pun tak
terkancing dengan elok..huhu..




tahun 2011 ni, buat pertama kalinya,kami beraya bertiga bersama si kecil Nur Adriana Atirah yang berusia 3 bulan ++ masa aidilfitri 1432 hijrah.. tema kami tahun ni dipilih oleh si suami iaitu PURPLE= Ungu..awalnya nk cari  light purple..tapi tak jumpa sebab last minit baru cari baru raya..so end up dapat baju striking purple pulak..MAK OK JE!

Cara-caranya:

1. Jadi FOLLOWER blog ini dahulu.~Selesai

2. Letak GAMBAR RAYA SEDONDON u'olls..~Selesai

(tak kisah la dengan family, kawan, BF/GF.. janji sedondon)

3. Tuliskan kenapa u'olls PILIH WARNA itu tahun ini..~Selesai

4. TAGkan 2 orang kawan atau lebih..~Selesai
saya mahu tagged blogger ni :)
1- ardina (mama danial)
2- elin (mama sarah)
3-pizet. (mama syauqi& syaza)

5. LINK kan entry u'olls kat comment bawah ini...~Selesai 



itu saja.. senang kan..


HADIAHNYA...



something dari IKEA (rahsia dulu ok)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;