Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, September 26, 2011

ahad_27 syawal; Asna ,Yani & Syika datang rumah :)

assalamualaikum..

update bergambar lagi hari ni :)..Asna dan Yani datang beraya kt rumah kecik kami bersama family masing2..yani da jumpa 2 kali dah..dah rasa cam biasa sangat dengan yani dan suami..si Asna pulak first time jumpa..tp mak ai,..rasa cam dah lama kenal uols..peramah nye diorang ni..


pagi2 ahad saya dah angkut atirah dalam stroller g jelajah HERO..beli barang2 basah..siap kami berdua g breakfast kt kedai mamak sebelah hero...dah kenyang2 baru balik rumah start memasak..heheh..atirah kalau tak tido die main sorang2 dalam bilik..agak agak da busan baru die jerit..good gurl syg!


as usual, kali ni berdua ngn atirah je entertain tetamu..si suami kerja..tapi no problemo..si kecik suka tetamu datang..saya masak ape kali ni????menu yang sama aje seperti hari sabtu..

adi haikal & atirah...mainan tu aleesya punya..aleesya pantang
letak...sgt laju meniarap budak comel tu..sory tak smpat snap pic aleesya

diorang ni sebaya..atirah tua sebulan je dari haikal

set timer...hehe..sy aje takde cik abe dlm pic ni..hehe

see..the faces of happy families...
haikal, atirah dan aleesya baby of 2011

meet my old frens..syika..atirah da takmo tgk kamera
asna dan yani datang waktu yang hampir sama :)..seronok sgt jumpa diorang..hampir 2 jam jugak bersama..petang nya pulak SYika datang sekeluarga,Syika ni kawan saya sejak tadika lagi :)

seronok nya tengok kanak2 membesar ni..dulu tak ada baby tak terasa sangat jatuh cinta kt baby..bila ada anak sendiri, tengok baby org lain pun sgt senang hati..comel nya la hai...

3 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

thanks fiza sudi terima kedatangan kami... :)

asna cute said...

hehe nice to meet you too kak fiszah. peramah tol! nanti letak resepi kuah kari tue boleh? hehe

fiszah_pjo said...

yani: welcome..thanks jugak sudi datang beraya :)

asna: thanks asna sudi dtg..nanti kpzah letak ye resepi kuah kari tu....haha..tak pandai pun sbnrnye..nk share boley sjo :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;