Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, September 20, 2011

jumaat_18 syawal: meet the bloggers

assalamualaikum..update pantas..

lambat mengupdate sebab lambat benor nak transfer pics dari kamera..
jumaat lepas dapat jugak menghadirkan diri ke rumah Rosie..open house cum majlsi kesyukuran sempena diorang nk fly ke Lancester..

lambat kami berdua sampai..ye kami berdua iaitu mama dan atirah aje..papa kerja lagi :)..sesat2 kami sebab tak familiar kawasan gombak/batu caves tu..nak plak ikut jalan lama..klu ikut highways kejap je..lebih kurang 2 jam la perjalanan kami..alhamdulillah atirah tidor je..cayang budak kecik ni sgt2.

kami sampai pun ramai da balik da..tapi sempat jumpa geng bloggers jugak..puan aina dan Haikal, puan Effa dan Mia dan ofkos la tuan rumah Puan rosie dan Fahim..ini pic amek dari Fb rosie jugak :)comel budak2 yg sebaya ni..sgt best jumpa diorang walaupun kejap aje..tak sempat jumpa yun :(.

atirah meet fahim

mommy rose+ fahim & mama fiszah+atirah


auntie fiszah dan fahim :)

budak kecik 2 orang ni tengah tengok ape tu ?

meet the blogger, Rosie, Effa, Aina dn me.

kami balik ikut jalan lain..kejap aje da sampai..40 minit je..fuhhh...tak pe la..atleast da tau jugak jalan2 yg kami sesat tu..lepas ni kalu nk g lagi dah tau da jalan yg dekat..

3 comments:

Rosie Rose said...

va va va... ada update pasal gi rumah Fahim eyyy... glemer la Fahim kat sini.. hiksss! byk betul pic ngan athirah (and mama athirah).

fiszah_pjo said...

fahim mmg femes..hehe..lmbt benor auntie mengupdate..sebab lambt benor transfer dari kamera..hahah..nice meeting all of u :)

^effa^ said...

alaaa, effa tak buat lagi pasal ni.. nanti i rajin i buat ye.. atirah si bam2.. tak sempat nak gomol die.. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;