Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, December 1, 2010

Demam..tak larat..

salam..

akibat jangkitan virus selesema kt opis, saya turut ikut selesema..saya kalu da bersin..memang susah nak stop..so akan berlarutan kepada sakit kepala,hidung tersumbat dan rasa nak demam..

Masa kt opis semalam terasa nk makan kek karot plak..text hubby la as usual,,cakap nak makan kek carrot..si suami cakap, kalau nak makan buat le sendiri..huhu..memang la saya reti buat..tapi kalu hubby ckp, okes nanti abg beli kt Secret Recepi kan bagus..haha..takpe la..so mintak la hubby belikan carrot, walnut dan cream cheese..since barang2 ni je yang takde kat rumah..lagipun hubby balik awal..kul 4.30ptg since company dorang ada anual dinner dekat Sunway malam nye

Bila sampai rumah kepala saya da pening betul da,,hidung da merah2..so tertunda la nak buat kek carrot.
sempat buat jemput2 bilis je sebab lapar..malas nk masak sebab tak larat..hubby bajet nk g dinner awal..tp his buddy ada kerja sket..so dorang kuar lepas magrib juge..tp okla dari last year..last year dorang g lambat..tak sempat no cabutan bertuah..kali ni sempat..tapi tak betuah jugak..haha

saya malam nye lepas  magrib da tertido..sampai kol 1.30 pg terkejut sebab hubby baru balik..dia ajak kuar makan since saya mmg tak dinner lagi..bese la klu makan lambat, tido pon lambat..tu yang sakit kepala berdenyut2..

paginya memamg tak larat nk bangun da..dengan batuk lagi..pakej lengkap la..g amek ubat dan MC kt klinik depan rumah..lepas rehat dan tidor, saya bangun jugak buatkan carrot kek...sebab mmg terasa betol nk makan..akhirnya siap..dan terasa nikmatnya....

p/s: gambar takde..hp pon flat...

malam ni hubby text tak perlu masak..sebab die ade teringin nak makan sate..sejak dari semalam bercakap2 nk makan sate..so saya assume hubby turut mengidam...

3 comments:

k|ree said...

maaf ye suami saya lambat...hehehe...
sebab dia kena gie keje bagai..dan amik saya pulak di ofis...kami berkejaran juga la...:)
take care...

fiszah_pjo said...

hehe...kiree:takpe la..atleast suami sy sempat pasang cermin..hee..lagipun not big deal sgt..kesian korng berkejar2 plak dat day..huhu

armouris said...

info tentang hidung tersumbat di SIHAT SELALU - Hidung Tersumbat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;