Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, December 23, 2010

mengidam # 4= CLOUD 9

assalamualaikum dan selamat hari khamis...

ala, bukan mengidam mana pon..cuma jadi tabiat semenjak dua menjak ni..hehe..saja aje nk kategorikan sebagai mengidam..hehe..
ehsan dari google

selalu tiap kali lunch kat opis, sure akan g beli 2 cloud 9 ni..kt kedai uncle ground floor tu..skang da mahal kan..zaman kecik2 dulu 20sen je..tapi yang ada jual kt kedai uncle tu 60sen..panjang sket la Cloud 9 ni..ehe..


kalau terasa lagi nak makan cloud 9 ni, saya akan singgah kedai runcit kt rumah..sebelum naik ke rumah( rumah apartment) selalu akan singgah kedai runcit tu..kt kedai tu jual yg 30sen..saiz kecik..nanti kalau belum muak boleh la beli yang pek besar kt Tesco Taman Midah tu..tapi selalunya betahan selama 2-3 minggu je kegilaan ni..lepas tu da muak, tak makan lagi da..ahaha..macam macam.


P/s: cloud 9 ni dari kecik lagi kita da makan kan???korang igt tak zaman skolah rendah dulu..ini aje selalu makan..lom kenal Cadbury bar lagi time tu..hehe..lagi lak saya ni org kg..lmbt btol nk jumpa Cadbury..hahahaha :P

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;