Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, December 22, 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

assalamualaikum..

hari ni saya cam rasa semangat je nak join contest2 kat blog ni..baru je jawab contest yg Atiqah Adnan buat..
sekarang nak cuba contest Mama Kembar 3..okess sebelum tu meh kita tengok syarat2nya....


Syarat-syaratnya:



1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia.
saya mempunyai blog dan warganegara Malaysia

2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!
DONE:ini la entry untuk join contes mama kembar 3.

3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets".
DONE: saya sudah follow 2 blog ini.

4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya.
DONE: saya dah copy..ade kt side link saya..cube tgk ade tak?

5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer.
DONE: saya tag Puan Pizet, Puan Ryna, dan Puan Bella..
ketiga2 ni dah dan bakal menjadi ibu..

6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini.
DONE: dah tinggalkan link :)
7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.
DONE: da sebut..sebab saya teringin nak hadiah2 ni..

8. Tarikh tutup: 6 Januari 2011



seronok nya dapat anak kembar 3 kan..hehe..mula2 tahu yg preggy saya cam teringin je nak anak kembar...
since  my hubby side ade kembar 2 pasang dan pakcik2 hubby pon kembar, saya cam ade keyakinan la maybe saya pon preggy kembar..alhamdullillah, tak preggy kembar..haha..(walaupun teringin) tapi ada satu pon dah cukup bersyukur..
 
HADIAH:
Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets
 itu yang paling mengujakan...sangat cantik telekung tu..kalau saya dapat, saya nak letak dalam kereta..comel kan.senang g travel..tak perlu nak packing2 dari rumah..singgah je mana2 masjid senang nk sembahyang..konfiden dgn kebersihan sebab barang sendiri kan..kalau telekung yg diwakafkan tu, biasa la kan..paham2 sendiri..
saya nk jugak  barang VS tu...supaya sentiasa wangi dan harum aje..untuk suami..tak salah kan?
 
p/s: seronok nye kalau menang...semoga rezeki saya kali ni :)

1 comment:

fikaryna said...

esok ryna buat..hehe..tq tag ryna..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;