Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, December 30, 2010

Peace contest by Ezan Idma

assalamualaikum..

hutang tagged from Puan Lina Rahim..esok lusa aje da tutup tarikh penyertaan contest ni..tak nk menghampakan puan lina harus la saya pon join kontest ni..


ehsan dari tuan punye blog
contest la pulak kan. contest ini memrlukan anda menghantar satu (1) sahaja gambar, takleh lebih kalo lebih saye amek simpan je dlm blog. haha ;p gambar yang dihantar mestilah gmbar anda, kalo gn kawan2 pon mesti ade anda. dan mesti mempamerkan ''peace'' !! kalo ramai2 pon semua kene peace! haha ;p tengokla contoh gmbr tuan punye belog yg dijadikan banner contest ini. mcm haram. haha ;DD baik syarat2 am nye ade lah :


1. mcm biase la. follow la belog ini. kalo tak follow pon takpe. tp tertinggal berita terkini hiburan tersangsi jgn mara! kalo follow, lain kali korg buat contest bole la i follow korg pulaks! (DONE)
2. mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA. (blogger only)- (DONE)
3. letak banner contest ini di entry anda dan di sidebar berlink kan belog ini. (DONE)
4. tag kan kengkawan anda juga blogger seramai 3 org. atau 30 org. kah kah kah (DONE)

Saya tag: BELLA, LIYANA, and RDNA...masih punya masa atau tidak ye???

5. suda join tinggalkan komen anda pade entry ini supaye senang saye nak g kat belog anda. and
tengok anda peace smbil peace balik kat anda! (DONE)
6. tarikh tutup pade 01 january 2011
 
bila dah godek2 tak jumpa plak pic ade peace..huhu..maybe da agak tua kot..haha..so pic yang baru amek Selasa lepas la jadi taruhan..
2 peace saya untuk kamu...
pic masa farewell member opis..
orang sibuk baca doa saya sibuk peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;