Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, December 30, 2010

Farewell Kak Nani di Ayam kampung

assalamualaikum..

takde idea nk update blog actually..tapi bila da dapat pics from kak nani, laju je nk update blog..

general ye:-
Nurhanani a.k.a kak nani dah bersama Zelan selama 6 1/2 tahun..dia receptionist yang sangat murah senyuman..gelak aje if dengan die..sangat memahami dan baik hati..kak nani dapat offer lebih baik di area Subang..lebih dekat dengan rumah dia..

semakin lama semakin kurang plak geng geng sebfast dan selunch dengan saya di ZElan ni..huhu..
okes la..ini pics kami hari Selasa lepas..lunch dekat Ayam Kampung..dekat Velodrome,Cheras..open air..dn ssetiap hari penuh aje ngn pelanggan.
kak nani bertudung biru yang tgh gelak tu..

geng2 saya suma mak budak,except FAZ..baru masuk..
kak nani,kak iza,kak hawa,kak yati

ada jugak wakil lelaki..2 lelaki wjib dlm group ni..
ini najib..

baju oren tu kak maheran

da kenyang da ni..

FAz single lg..but not available..sy da berisi :)

sila abaikan muke buruk sy itu..tgk belakang..
penuh ngn pelanggan...

habis licin sume makanan..aym kampung mmg sedap ::)

muka gembira lepas kenyang

ini la 2 kumbang group kami..najib dan fitri..single but not yet available
to kak nani, semoga hubungan persahabatan ini tak akan putus..keep in touch kami doakan kak nani sentiasa sihat,murah rezeki dn diberkati Allah..amin..

3 comments:

Lina Rahim said...

selalu terjadi, colleague yang best2 dan baik2 resign sbb dapat better offer..

Lina Rahim said...

Lupa nak bagitau, ada award utk Fiszah. Klik (link)

fikaryna said...

ayam kampung..nyum2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;