Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, November 29, 2010

main teka jantina baby...

hai..salam..korang da lunch?


tadi saja je la menggoogle bila harus scan tengok jantina baby..tapi tertarik plak pasal chinese prediction chart ni..ini sekadar untuk suka suka aje tau..jangan percaya sangat..sebab rezeki ini (jantina anak) semua kerja Allah..

sekadar suka2 aje..mitos cakap 90% accurate...heheh..saja saja je..

korang try link ni

http://www.chinesefortunecalendar.com/PredictSex.htm



my one is:-
Woman's Birth Year: 1985 Month: 11 Day: 5 Time Zone: 8
Conception Year: 2010 Month: 8 Day: 23 Time Zone: 8
It's a girl! (Chinese Age 26 at Lunar month 7)

6 comments:

fikaryna said...

dah teka2..suka gak amin2 nih..:)

it's a boy..

ari 2 doc scan..macam boy..

apa2 pun rezeki kan..

fiszah_pjo said...

ryna: yeay suka nya da scan..sy lom scan lg..tu yg men teka2..lgpon awal lg nk scan...heheh..men teka2 just for fun kan..nnti tggu nk scan baby..tgk btol ke tak ngn mainan teka2 ni..hehe

pizet said...

g ja la wat 3d scan...hehe blh nmpk bebird ke flower

fiszah_pjo said...

pzet: ak baru je 16 mggu awal sgt lg..tak nampak lg kot.hehhe..tggu 20 -25 mggu baru nk wat 3d insyaallah..hg da tau ka jantina ape bby 2nd hg tu?

pizet said...

aku dah 20 weeks tapi x buat kot 3d...sebab macam scary ja nmpk bila 3d ni...nnt la scan 2d ja kot kalau x pun tunggu ja scan biasa kat klinik doktor kerajaan...

fiszah_pjo said...

pizet:seronok la camtu..kt Klinik kerajaan yg ak g cek ni mmg takde scan la weh..sedey je..huhuhu..nurse tu ckp tggu 36 mggu..huhuhu..ak tak tau la..tak sekali pon lagi scan kt klinik kerajaan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;