Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, November 4, 2010

25th's birthday on Deepavali...

salam...hai..

sekarang ni kt opis, kepala pusing bangat..pening tahap ntah la...tadi masa meeting pun ngantuk amat..meeting waktu lunch hour plak..terpaksa la tapau je hari ni..

esok my birthday..hehe..semua orang cuti kan..tengok dasyat nye hari jadi saya tahun ni..haa

oleh sebab penat semggu start dari jumaat lepas belum betol2 recover, saya berazam :-
  1. mahu tidur sepuas-puasnya esok..lepas subuh nak tidor sampai rasa nyampa nk tido lagi..hehe
  2. nak relax dekat rumah, mandi lama2 dan makan banyak2
  3. malas nak masak untuk seharian..dengan harapan suami belanja makan luar...hehe
  4. bila dah penat tdo mahu kemas rumah all out..nak buang segala kotak2 yang tak tersusun kt bilik ke 2 tu
  5. dan paling penting saya mahu ReST...
dan sangat terasa seronok bila semua aktiviti esok suami ade menemani..yup, sy sangat appreciate cuti kerana bukan selalu saya dapat cuti yang sama dengan suami..

hope my birthday esok akan betol2 meninggalkan kesan..

1 comment:

Lina Rahim said...

eh, esok deepavali ke? aiii..tak tahu menahu sebab kat sini tak ambil cuti deepavali.tanya hubby dia pun tak tahu..anyway, selamat bercuti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;