Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, November 16, 2010

wekend yang sedikit penat..

salam...

cerita pasal wekend hari tu.

HARI SABTU:

awal pagi da bersiap2 pergi ke Putrajaya..saya amek Mtest untuk kali ke 3..haha..
boleh pulak odw pergi Putrajaya asyek bersin je..
masuk je dalam kelas tu, bersin tak henti2 lagi..abes basah tisu yang saya bawak.
hidung berair je..tak tau la apa nasib paper Mtest tu..huhu..tawakal je la..

abes exam pukul 12.30tgh hari..so terus balik rumah..rest..kepala berat je..tdor je la..
hubby balik kerja kol 4.kesian die saya tak masak ape2 pon..huhu..mintak die kejutkan
saya,tapi boleh lak tak sedar2...

HARI AHAD

lepas subuh tidor sampai kul 11pg..seronok rasanya..
lepas buat bfast, kami kuar ke SOGO..hubby saya cuti..
sebab nk g make over kt Bobbi Brown..hubby kasi hadiah besday..
so kena g test kaler ape yg sesuai ngn kulit..

terus gerak g Pusat Komuniti Taman BUkit Cheras,
my frens's wedding..

lepas tu ajak hubby cari laksa..sebab semalam lepas exam terasa nak makan laksa.
g Tesco Midah..leh pulak laksa dah abes..baru jam 4 petang kot..
laksa cam senang je kan sepatutnya..tapi tak tau nak cari kt ne..huhu..hubby tanya,
nak jugak ke laksa? mesti la kan...dia janji nk g dinner kt JJ maluri..

so kami terus g karoke..faveret suami..abeskan suara kt bilik karoke tu,
kami shoot ke JJ maluri..g cari laksa..yeay..ada..selera betol..
round2 JJ servey2 barang2 baby..hehe..tak beli pon lagi..masih awal..tengok2 harga je..

odw balik terasa nk makan ABC la..huhuuh..mudah je kan ABC ni..tapi susah lak nk ada time teringin ni
g Velodrome..abes sume kedai hubby tanya..sume tak de ABC,,;..last2 g makan ABC depan umah je..kt Q-Bistro..


penat rasa turun naik keta..hehe..balik umah da maghrib..flat terus rasanya..baring2 layan FB jap masing2.
even ngntuk giler, hubby lapar plak..so kol 11 bagun masak nasi goreng+ jemput2 ikan bilis.
lepas makan , dan makan ubat2..terus tdo tak ingat...penatnye la hai...

p/s..Ada gambar2..tadi malas plak nk transfer...huhu..nanti2 ada masa baru edit balik

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;