Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, October 1, 2010

tepat jam 4.19ptg...

salam..

kenapa dengan jam 4.19 petang?

jam tangan yang satu2nya ni dah abes bateri.

sejak dari kecik kot, tak pernah ak pakai jam lama cam skang ni..ade je yang rosak nye..pecah la, masuk air la, hilang la...macam2 lagi..

jam tangan ni dihadiahkan sempena birthday yang ke-22 oleh BF(sekarang da sah jadi suami saya) pada 5 Nov 2007.  kira cam  jam couple la jugak..sebab dia beli kan sama jenis dan design.cuma untuk dia jam tu besar sket.. ..oleh kerana keadaannya masih ok dan berfungsi jugak la kami tak bercadang nak buat jam tangan sebagai hantaran..dan takde option nk beli jam tangan lain..(konon2nya sentimental value sgt tinggi)hehhe

tapi ajaibnye, lepas je ak pusing2 balik tombol jam ni, dah boley bergerak pulak..nyawanya masih liat..bagus la..takperlu tukar jam..

so tak boleh declare lagi  kematian bateri jam ak ni...
haha.selepas godek2 balik album lama, saya jumpa jugak gambar jam ni..ini la rupanya..
tak mahal riban-riban..tapi cukup buat hati tersenyum...
jam Casio.

masih berfungsi lagi..tapi sempat buat jantung saya nerves sekejap bila jam ni koma  tepat jam 4.19 ptg

2 comments:

Lina Rahim said...

saya jenis tak boleh pakai jam..tangan panas agaknya..sebab beli jam murah ke, jam mahal ke, mesti akan rosak punya..so, skang depend pada jam handphone la jawabnya..

fiszah_pjo said...

hehhehe//tak leh pkai jam tangan ker?kena pakai gelang emas banyak2 kot..ala ala mami jarum gitu...
hp selalu je ntah kemana & selalu je bteri flat..kang susah nk tgk jam..hhehhee..nnti nk jln2 srwak nk jumpa lina la....hehe.tp ntah bile..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;