Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, October 11, 2010

masa.....

salam..

terasa sedih pun ada..huhu..

sudah beberapa minggu si suami berkerja setiap weekend..dan bercuti di hari weekday..
saya paham kerja dia..tapi kadang2 hati ni susah la nak sorok perasaan sedih tu..weekend saya tak kemana-mana..saya tak kesah tak jalan jalan ke ape..tapi rasa masa berkualiti tu takde..huhu..

oh hati..jgn la emo sangat....

rasa tak sama if de bercuti time weekday..kami hang out selepas time kerja..selalunye pun otak saya sedikit penat..huhu..huwaaaaaaaaa.....sabar la hati...walaupun dah biasa ngn keadaan camni, lama lama terasa jugak sunyi tu...

2 comments:

Lina Rahim said...

alahai..sedih pula rasanya..buat masa ni belum kerja jadi belum rasa perasaan itu..tapi kadang2 turun KL sebab jumpa supervisor sampai 2 minggu, memang rasa rindu sangat2 nak spend time dengan suami, makan sama2 (tak kisahlah makan lauk cikai atau snek), atau duduk berbual2 atau lepak2 tengok Tv sama2..sabar ye..mungin dengan kerajinan dan keikhlasan suami bekerja ditambah dengan kesabaran Fiszah, Tuhan lebih mengetahui keperluan dan keinginan hambaNya..

fiszah_pjo said...

tu la kan lina...sabar je la hati..tapi kadang2 masih terasa sunyi tu..sy paham juge sure hubby pon nk masa tu..tp tuntutan kerja kan...nak tak nk kena sabar..
ermmmm...waaa emosi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;