Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, October 21, 2010

bengang!!!

salam..

awal pagi lagi mood da lari..mood bengang plak yang muncul..

geram lah...
bengang lah...
sedey pon ye...

pagi tadi nak pergi kerja..terpandang kereta kesayangku... kesan calar yang masih baru..
sedihnye la hai...bukan "ter" calar ok..memang sengaja dicalarkan..kesan itu panjang di pintu pemandu..

standard la dok kawasan aprtment yang ada double parking.tapi saya parking kereta tak bodoh pon..masih di lorong yang betul..malah tak angkat pun handbrake utk kemudahan orang tolak kereta saya tu..malah saya parking langsung tak bersimpang siur..

memang otak da mati kutu pikir, ape kesalahan kereta tu..ntah la..kurang beriman kot org tu..kenapa lah sampai bodoh sangat nk calarkan kereta orang lain...huhu..

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh....bengang....

kepada penduduk CENDANA APARTMENT yang kurang berpikiran waras, yang telah mencalarkan kereta saya..saya masih belum dapat maafkan anda...

NOTE: Hubby da tengok kesan calar tu..dia cakap banyak jugak...untuk redakan kemarahan..dia cakap..nnti kita g polish ye..anggap je tu semua dugaan dr ALLAH...dan akhirnya diri ini pasrah.....

2 comments:

rDnA said...

sabar fiszah..emmm org tu tak betul la kot.nk lepas marah p calar keta orang

fiszah_pjo said...

huhuhu...tu la rdna..msalah nye tak tau nape die nk marah2..sy parking elok2 je..huhu..geram la..sedeynye tgk kesan calar tu..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;