Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, October 14, 2010

Mesra Aidilfitri Zelan

salam zulkaedah semua...

penghujung syawal yang lepas.. Jumaat.., company saya ada buat Mesra Aidifitri Zelan.
main dish nye adalah Lamb golek..boleh tahan sedapnya..saya suka sebab tak berbau..
ini ada sedikit gambar..kamera Kak Sue...

 dari kiri; kak helina,kak iza, najib, ME, kak sue dan kak nani.
ini antara geng2 lunch ak setiap hari except akak baju merah...
jamuan ni buat kt roof top of Wisma Zelan..



kerusi tak cukup..kami suka makan berdiri..hahha.... mamat pakai cap kt belakang
tu tengah siapkan kambing golek.
Najib and I...kumbang seekor dalam geng lunch...

banyak gambar kitorang je kan..banyak lagi pic dari kamera lain2...
staff Zelan yang join majlis ni dalam 100++ kot...
banyak juadah disediakan pada majlis tu..ada acara potluck jugak di mana setiap wings kena bawak makanan..setiap wing plak di bahagikan kepada beberapa kumpulan kecil..

meriah..dan sangat kenyang..heheh




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;