Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, October 22, 2010

Award from Lina Rahim...you are the best!

semalam dapat award jugak dari Lina Rahim...thanks again ya Lina

macam selalu la, dapat award harus la menjawab sepatah dua untuk soalan2 yang diberi..lets check  this out:-


1) Write 5 interesting facts about the person who gave u this award

  • bijak.. dan saya suka penulisan dia...
  • very friendly
  • staying with husband at Sarawak, originally dia stay kt Klang..
  • struggle to complete her study
  • die suka berjalan2 ke tempat yang baru..hehe



2) Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby

about myself
  • happy marriage life with a romantic husband
  • very emotional
  • family first
  • hard to gain weight..huhu..org ckp kurus kering..tapi tak sgt kot
  • got hazel eyes dan bentuk muka bulat...haha(daku mmg perasan)

My hobby
  • spend time with nephew and husband
  • love pillowtalk until sleep
  • love to bake..tapi sejak preggy ni jadi malas
  • surfing tenet
  • saya suka tidor!

3) Pick your most 10 deserving recipients and describe them.
ramai sangat la sampai 10..seket je la ye..

Here we go:
  • Puan Kiree: puan kiree ni isteri kepada kawan seopis suami sy..kebetulan dia ni adik kepada akak seopis dgn saya.dan sedang mengandung baby pertama..semoga semuanya selamat ye...pernah jumpa beberapa kali...

  •  Puan Rdna : Rdna ni rupanya satu UTM ngn saya dlu..takpernah jumpa..suka baca blog dia.sejak die PJJ dengan suaminya, skang heppy ever after sebumbung di Nilai..Rdna pun preggy sama cm Kiree.

  • Puan Pizet: sahabat lama saya ni sejak sekolah rendah lagi...sekarang pizet tengah mengandung anak kedua...seorang yg tekun sambung belajar lagi..untuk masa depan..

  • cik liyana: my classmate dekat UTM...sekarang dia tengah kusut memikirkan persiapan pertunangan dan majlis perkahwinan beliau dengan cinta hati tak lama lagi..semoga semuanya berjalan lancar

  • cik noor: my trainee mate..masa praktikal di Kilang Gula dulu jumpa minah comel ni..sampai sekarang rapat ngn die..noor pon dah sibuk2 prepare hal tunang dan kahwin dia...minah ni sgt suka mekap..padan la..die pon comel..

  • puan Kasha: dia tak de blog lg..tp die one of the follower kot..dia ni member MRSM..da selamat melahirkan bby gurl yg tembam dan comel..dia la tempat ak sharing dan mengadu nasib..hehe

cukup la tu ye...
buat tuan2 blog yang sy da link, rajin2 kan la buat ye..tak de masa, tak buat pon takpe...heheh..ape yg penting korang semua jaga diri okes..

5 comments:

Lina Rahim said...

thanks buat tag dear..ye ke Fiszah ni kurus kering..?tengok dalam pics tak lah kurus kering..slim la to be precise..ok la tu..nanti dah naik, masa tu sedih sebab tak menghargai body shape yang dulu,macam saya la..so, slim2 ni bagus la, sbb semua baju boleh pakai..

fiszah_pjo said...

hehe..my pleasure..
tu la, sy tak rasa saya kurus kering sgt,,ntah napa akak2 opis ckp sy krus kering..hahhaa.tak kesah la kan...asal sihat..tkot gak klu nek mendadak sgt..dah la tak byk bju..kang asyek kena tukar plak nnti..

k|ree said...

insyaAllah...saya buat..tapi,rasa mcm penah dpt dah award nie..tak igt la..
huhuh...

rDnA said...

thanks fiszah..nnt dna buat ek..

rDnA said...

thanks fiszah..nnt dna buat ek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;