Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, October 22, 2010

wow weee..hadiah free dari paris..nak tak?

Good morning dan Assalamualaikum..


Semalam dapat tag dr Puan Kiree. saya tak pernah join any giveaway before..tapi untuk kali ni, tak salah rasanya buat entry untuk join giveway ni..mana tau ada rezeki baby kan..


before ni ada jugak dapat gift comel dari Paris ni. sebab one of colleague ada outstation kt sana..so dia bawak pulang cenderahati comel dari Paris ni..hope dapat la lagi kan..seronok dapat free ni..nak bercuti kat Paris lom tentu bila kan..ehhe


 okay, lets see the term& condition:-



1. Letak gambar di atas di side bar blog dan link kan terus ke entry give away nie.
dah selamat letak di side bar..let check this out..

2. Menjadi follower kepada empunya blog yang adakan contest nie...
saya sudah menfollow anda...

3. tag 3 orang : Lina rahim, Pizet dan liyana
sudah menhantar notis pemberitahuan kepada orang2 ini..hehe


boley la korang pon torai jugak..hehe..selamat maju jaya

3 comments:

Lina Rahim said...

thanks dear..nanti saya buat k..

fiszah_pjo said...

buat jgn tak buat..hehe

ciK yaNa =) said...

wah!menarik...ok nt i wat gak,tp xreti nk letak link kat tepi tu,cmne?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;