Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, October 20, 2010

kalau gemuk macam mana???

hye uols..salam..

semalam balik je kerja flat abes..muntah kat opis dan pening2 kepala..balik je terus baring kat katil..
hubby balik kerja tgk wife die flat kat katil die pun join sekaki..end up pukul 9 malam baru terjaga dan masak utk dinner..sebab perut da berkeroncong..huhu..

seperti biasa, before tidor ada sesi pillow talk..

isteri: "macam mana agaknya ye kalau gemuk..naik 20 kg.."
suami: : " da gemuk macam ninja turtle"
isteri: " huh?kenapa ninja turle plak.."
suami: " takpe nanti ayg pakai la tempurung cam ninja turle tu"hehehehe. abg kan naruto...
isteri: emmmm.....ayg macam sailormoon lah...

......suasana sunyi aje..muka suami terkedu sambil ternganga...huhuhu....si isteri pulak mengharapkan response...

kah kah kah.....dan ketawa itu lama betol berkumandang..

isteri: " eleh, yang buruk2 je nak samakan ngn ayang, bola la, doremon la, ninja turtle la..yang ensem2 naruto sume abg"..huhuh..
suami: " sailormoon ker?mcm tak je...hehhee,,abg ckp ke naruto ensem?"mekasih la ye...gegegge..


malas nk sambung lagi..tidor je la....

6 comments:

pizet said...

naik 20 kila x sempat nampak beza kot...ang kan kurus...tapi aku hari tu naik dalam 15 kilo ja kot...x la gemok sgt pun

fiszah_pjo said...

hehe..ak pun rasa tak naik sampai 20kg kot..haha..itu max yg boleh pergi..hope tak naik byk sgt..hehe

rDnA said...

hehehe biar betul takkan la naik smpai 20kg.

fiszah_pjo said...

rdna..hehe..belom tau lg naik bape kg..hehe..20 kg tu max la kot..hehe.skang bru 11 weeks..nk tau bape byk naik kene tggu 9 bulan..heh

Bella Roseli said...

i naik 21kg tp dont worry,slps pantang je abes dh semua itu hilang.sbb berat kita ni dr mcm2 bkn dr lelemak je.so jgn risau sgt kalo gain weight asalkn baby sihat & semua selamat.

fiszah_pjo said...

hehehhe...laju je trun kan..tu la..saja je terpikir..kononnye emosi tak menentu..asyek pikir ntah ape2 je..hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;