Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, October 19, 2010

pic terbaru on Oct'10

salam dan hye semua...
entry kali ni malas nk tulis banyak..heheh..just nk share pics with sisters and brother + my nephew...encik suami bekerja di pagi sabtu..,.so die tak join....kami nak pergi kenduri kahwin dekat Presint 3..(my colleague kahwin)..tapi pic pengantin tak sempat nk transfer plak..hahah



bergambar di depan pintu...org tua2 cakap jgn duduk dekat ambal pintu..huhuhu....

O-on nak sangat pakai spek maknyang die tu..si baju oren tu my brother
mat pizi..dan maknyang tu nama die sem..

paktam with o-on dan aiman...semangat o-on pakai beg.sedangkan setiap hari tak nk pergi nursery..haha

hafiszah dan hafizi...

kesan bermekap..

the end.....

3 comments:

Lina Rahim said...

eh, itu adik yang konvo aritu ke? BTW dear,tak nampak macam pregnant pun, sbb perut kecik lagi..hehehe..jaga diri baik2 ok..

fiszah_pjo said...

lina: aah itu la adik laki yg konvo hari tu..hehe..mmg tak nampak pun perut..hehe..awal lg kot..belom pun 3 bulan lg..tu la kdg2 rso juge..ade ke tak de ni..huhu..so far no bleeding..hopefully semuanya ok..thanks lina..hope dpt dengar goodnews dari lina soon..

rDnA said...

berseri2 muka ibu mengandung ni...hihii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;