Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, October 18, 2010

tahniah!

salam..

mood happy perlu dikongsi dengan semua..

if refer to my entry pasal mengidam tu, kan saya ada cerita, sy mintak tolong kawan sekelas yang stay kt sungai buloh unutk belikan keropok lekor kat terengganu since diorang suami isteri nak balik kg..

masa da dapat keropok lekor tu, sy nk byr la..sebb sy order kan..harus la bayar..tapi suami classmate sy tu ckp, tak perlu bayar..doakan diorang  pun murah rezeki juge..

2 week after, dan hari ni dapat tau classmate saya itu positif pregnant..waaa..murah rezeki diorang kan..diorang kahwin 6.6.2010 hari tu...masa g rumah diorang hari tu, kami dok cerita jugak perihal pening2 orang mengandung ni..the wifey sangat teruja mendengar..maybe sebab dia da ade feeling akan melaluinye tak lama lagi..

anyway to Mr Wan Hafiz dan Ms Wan nurul Izyani,, congrates ya..

insyaallah tahun depan, anak2 SKB ade 3 org yang sebaya included me, yan dan wan....insyaallah...

2 comments:

izyan asimat said...

congrats wan izyani n wan hafiz... heheh

myra said...

congrats fiszah! semoga ibu dan anak sentiasa sihat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;