Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, November 16, 2011

perfume dari baju~downy passion

assalamualaikum...

korang guna tak pelembut pakaian a.k.a pewangi pakaian??mostly guna la kan..tak guna pon takpe..asalkan semua baju2 kita bersih dari kotoran..

sejak bila tak pasti, tapi sentiasa ada downy passion kt rumah..kalau basuh guna mesin basuh kurang mewangi sikit..kalau basuh guna tangan then rendam pakaian tu dalam larutan downy passion mmg best habes..no need to wear perfume..

selalunya baju kurung, blouse dan tudung2 saya memang cuci dengan tangan then rendam dengan downy..pergh...then tak perlu la perah kuat2 sangat...sangat harum okes!tak tipu..senang hilang kedut bila kita seterika..malah memudahkan kerja menggosok baju..satu badan bau wangi..sebab dari kepala sampai kaki kan..hehe..

untuk baju baby saya tak gunakan la..just pencuci baju khas untuk baby je..takut kang kalau guna downy tak sesuai dengan kulit baby pulak..

p/s: korang guna jenis apa ye?wangi tak..share la..mana tau leh cuba pulak

5 comments:

♥ Elin ♥ said...

tudung pakai downy passion,
baju kurung/seluar/tshirt downy kaler biru atau softland kaler purple.

baju amani rendm jugak dgn downy passion..so far kulit ok.bila bukak almari baju amani..hhurrrmmm sedaappp..

rDnA said...

Dna pun guna downy passion ni.tp utk tudung and baju jln2.. Baju lain2 guna softlan merah..bau lbh krg tp downy bau lg semerbak

k|ree said...

uik...ye ke..mau try la camnie...slalu guna softland tak bau wangi sgt pun... :(

fiszah_pjo said...

elin: kan..wangi je kan..ok ek utk amani..boley try la pasni..hehe..pzah mmg ada stu pelembut kt umah..so semuanya nye letak downy aje..ehe

rdna: mmg sesuai kan letak kt tudung..harus semerbak..

kiree: hehe..try la mmg wangi..harum sgt...

asna cute said...

Asna guna Soflan warna purple. Susah betul nak jumpe yg refill punye n botol besar. Haikal punye baju pun guna sekali sama juga hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;