Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, November 8, 2011

gambar hari raya aidil adha 2011

assalamualaikum..

hari ni nak tambah entry pasal hari raya aidiladha..takde makanan berat yg kami buat hari raya haritu..mak buat ketupat pulut, saya dan adik siapkan kari daging, then beramai2 buat roti jala..yang rajin menjala abg pendi, sem dan kak nani la..saya menjala tak menjadi..

raya kali ni sempat la beraya di rumah my besfren kt kg tu..rumah wati dan syika..lg 2 orang takde..kenyang makan bihun goreng dan mee goreng..then dorang plak datang rumah sy..aktiviti rasmi setiap tahun masih tak berubah sejak sekolah rendah lagi..caya lah....

ini ada serba sedikit gambar di pagi..nak tangkap banyak2..tp ayah da kelam kabut nk pergi sembelih lembu..hhuu.bajet nak amek pic malam nya..tapi non hado..huhhu

atirah dan papa di awal pagi raya

time ni atirah da ngantuk nk tidor

dari kiri..kak ipar, sem, kak jat, pzah..
depan tu hero2 malaya

my bam bam atirah..pakai baju kurung:)


girls time :)


macam macam mimik muka

time for heroes berposing..
dari kiri,, abg ipar, suamiku, adikku, abgku..dan ayahandaku..
depan, cucu-cucu


semua perempuan2 aje..atirah sudah tido time ni..huhu

gurls power!..si kecik tu , nurul airisya sofiyya

keluarga abg pendi in oren..
kak nani, irsyad, izzat dan abg pendi
susah plak nk betulkan gambar ni
nanti cuba lg

family kak jat
abg shah, o-on, aiman, dan sofiyya, kak jat

hafawati..adik bongsu

my family..atirah baru bangun tido time ni :)
papa pakai baju raya tahun lepas..
mama dan atirah je baju raya baru..tu yg tak matchiing..hehe

apa cerita hari raya korang????

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;