Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, November 22, 2011

atirah pergi kenduri_1 : kenduri kahwin kak mas


assalamualaikum...

ahad yang lepas kami sekeluarga(keluarga saya dari kuala nerang) pergi kenduri kahwin kak mas..siapa kak mas???kak mas adalah kakak kepada abg ipar saya..so kira anak besan ayah saya la..

suami saya tak ikut sebab kerja..so kami2 aje yang pergi..maybe sebab penat sangat kot, ayah demam pada hari tu..ramai gak flat..tapi apa pun the journey was so enjoyable..

my atirah wear her new baju kurung..untung la atirah kan..tok die tukang jahit..ada je kain yang lebih dan cukup untuk buat baju, memang terjadi la baju2 untuk atirah..tok atirah datang dari kampung bawakkan 2 pasang baju kurung dan baju kembang untuk atirah..mama dapat nursing blouse satu..hehe..pasal nursing blouse saya cerita kemudian..

biasa la kan majlis kenduri ni..tengah hari kan..harus la panas sikit..mama naik rimas tengok atira berpeluh2 tu..so atirah tukar baju tiga kali..tp boleh pulak mama bawak baju atirah semuanya kain tebal..patutnya bawak yang seksi2..baru angin masuk..huhu...let pics story..

1st outfit..awal paginya atirah berbaju kurung


2nd outfit..atirah pakai skirt


3rd outfit.. atirah da nk blik kl semula..cute pink dress


kusyuk atirah dgr mama gosip :P


6 comments:

Anah said...

cute la gambar last tu, cam atirah faham je yg mama dia tgh bisik..heheh

♥ Elin ♥ said...

comel lah atirh pakai bju kurung tuh...besarkan lah pic tuh..:) nak tgk kemontelan dia tuh...jari pasti montok2 kan.

fiszah_pjo said...

anah: kan..saya pon suke gambar bawah tu..cam faham sangat atirah tu kan..kening nk berkerut2 plak..hehe

elin: thanks auntie..jari montok2 gak..tok atirah ckp jariatirah cm pacat yg kenyang..hehe

Mama Eika said...

buh baju tebai2 panas...comei tetap comei la kan....apa pun janji atirah tetap control keayuannya...

izyan asimat said...

hehehe omel nye dia.... cantek la baju2 atirah... suka aunty.. hehehe mmuah2 kat atirah..

fiszah_pjo said...

mama eika: hehe..tu la, bawak yg tebai..memang panas la mek tu..panas2 pon control jugak ayu tu..hee :)..thanks ye

izyan: thanks auntie yan..baju insyirah pon cantik2 belaka..baju atirah tak byk sgt..ulang2 itu e..hehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;