Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, October 5, 2011

warehouse sales..

assalamualaikum..

hai korang..macam biasa la bila da sampai hujung tahun ni..banyak betol warehouse clearance sale kan..sekiranya best dan berbaloi baru saya akan pergi..

baru2 ni kami laki bini pergi PADINI warehouse sale..wah, padat giler orang..memang berbaloi sebab RM 5 untuk semua item..seronok dan rasa berbaloi2..ada la blouse, jeans, short pant, tshirt kami sembat..seronok bila balik try2..rasa worth sangat dengan rm5 tu..kalu g shopping compleks belum tentu dapat...

sekarang tengah berlangsung NOSE warehouse Sale dekat Subang..kali ni maybe tak pergi sebab hubby tak de..so order kt Sem( my sister aje).baru je sem text yang die kt dalam warehouse tu dah...petang ni kalu sempat die akan datang rumah pass barang2 tu..tak sabar nk tengok....last year punya NOSE warehouse sale harga bermula rm10,20 dan 30..so berbaloi uols....

nak barang berkualiti, tapi harganya murah , jawapannya adalah warehouse clearance sale..tapi jangan lupa belek2 dulu.kang dapat yg rosak rugi plak..better bertahan kejap dalam panas@ padat berbanding kena bayar lebih (tapi selesa) dikemudian hari...

p/s: buat saya yg tak banyak duit ni, mmg sesuai sangat terjah warehouse sale :)

4 comments:

~YUN~ said...

fiszah,dpt masuk ke padini warehouse??yun dtg ari jumaat,ramai sgt orng xleh masuk pn,balik gak sebab cik B bengkak dah,huhu!

fiszah_pjo said...

dapat masuk..pergi ngn hubby, so ikut die rapat2..dorg tolak2..berjaya jugak masukhasil org tolak2..heheh..jumaat ok lagi yun..pergi hari sabtu AZAB giler..huhu..orang 5 kali gnda ramai :)...balik dr memborong tu, mmg bengkak da breast..pergi naik moto rasa skit gile breast stiap kali terhentak2..hehe

rDnA said...

waa berjya pg ek..jelesnya..nk g tp dh blk kg plak..duk tunggu pdi punya clearance sale..tp dh miss plak..xpe takde rezeki.beli ape jer??

fiszah_pjo said...

berjaya pergi dan masuk selpas tolak menolak berlaku..hahah..takpe rdna, next year ada lg :)...pzah beli jeans, blouse ngn tshirt aje:)..hubby beli kemeja, short pant ngn shirt:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;