Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, October 10, 2011

sabtu: beriadah di tasik permaisuri :)

assalamulaikum..

hari sabtu baru baru ni, unplanned riadah sebenarnya..hehe..pagi sabtu tu, my sis ada datang rumah..nk amek perkakas buat cupcake/kek untuk anak die punya besday..so lepas hantar my sis kt stesen komuter, kami singgah jap tepi masjid an-najihin (kalau saya tak silap la)bandar sri permaisuri tu( sebelah Sek.Keb Seri Tasik)..kt situ ada mamak jual cendol dan pasembor(rojak)..

mintak suami tapaukan sebab da lama betul tak makan/minum cendol..so die turun la tapaukan..ingatkan nak balik makan dekat rumah aje..tapi si suami teruss shoot ke tasik prmaisuri..kami lepak makan pasembor dan cendol kt situ je..sedap sangat pulak 2 makanan tu..aduh..rasa tak puas pulak..hehe

oleh sebab memang bawak je kamera kemana-mana, harus la ada pics_si suami malas nk bergambar2 ni..tpi layan kan aje la..si isteri yang gemar bergambar ni :)
"mama, atirah nak duit 5 kupang..nak beli aiskrim"

papa masih penat sebenarnya..tapi layankan aje la :)

tengok atirah..suka betul pergi tasik  hari tu :)

stroller adalah benda yg sangat penting :)

boleh la atirah rileks dalam stroller aje...
"serius tak saya???"

senang bila ada stroller..tak perlu mama dan papa bergilir2
dukung atirah


" mama, jom kita main kt playground tu...tak sabar da ni"
"atirah baru 4 bulan syg..tunggu boleh jalan dulu ye "

one happy family..
"merajuk la atirah camni..nk main mama tak kasi.huhuhu"

"main ngn papa je la syg.."

lepas selesai makan dan bergambar kami pun bergerak ke Tesco Extra Taman midah..nak beli barang2 sikit..tak lama pun, balik je terus si suami qada tidor..haha..

12 comments:

♥ Elin ♥ said...

waahh comel lah bju atirah..amani pinjam blh..?
bdn semangat tol..manyaakkk issiikk...geget kang baru tau!

fiszah_pjo said...

hehe thanks auntie elin..baju ni makngah kite yg kasi..nnti kalu kasi kt amani, makngah kite sound kite plak..aahhaha...
badan cik adik ni semangat kan..ehe

dialicious said...

Smgt sungguh muka bulat!kalah nayli ni.haha.bape bulan dah ni?dia fully bfeed ke?cantik la muka dia!

azian abdullah said...

bambam nye adriana... :)
btw, fiszah dok mana? tasik permaisuri tu dekat jer dgn rumah saya...

fiszah_pjo said...

diah: thanks auntie :) atirah dah 4bulan 3 weeks..da nak masuk 5 bulan da.an, muka die bulat betol..hehe.aah, alhamdulillah masih fully breastfeed.

fiszah_pjo said...

azian: dekat je ek?fizah stay kt cendana apartment..nnati leh la kte berpicnic sama dekat tasik tu ye :)

~YUN~ said...

amboi,cntiknya g taman,pkai dress lagi,cutenya athirah!=)

azian abdullah said...

oo..cendana. tak jauh lah. good idea tu.picnic for mommies and babies :)

izyan asimat said...

heheh bestnye si bambam atirah jalan2 kat tasik... hehehe

fiszah_pjo said...

yun: thanks auntie .hehe..jarang kuar jalan2. so jarang pakai dress..tu yang pakaikan jugak baju kembang even g tasik je..hehe..kalu tak ntah bila nk pakai2..tup2 tak muat da..syg..baby cepat besar :)

Azian : kan.. best2 kita g picnic kt tasik..alas ngn tikar then ada makanan..lepas tu tgk anak2 berlari..so sweet..nnti kita deals sama ok :)..azian kt mana ye?


yan:si bam bam jalan2 kt tasik..ahaha..

rAtu saLju™ said...

adriana da besar...bestnye...

jom jalan2 jom adriana,ikut auntie ina..lalala :)

rDnA said...

debabnye atirah..kalau jumpa aunty ni habisla atirah kena gomoi2..suke tgk pipi bam bam dia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;