Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, October 31, 2011

sgt sedih

assalamualaikum..


i wish to stay at home, take care my atirah 24/7...


semalam da cancelkan dengan nursery teratak manja .sebab da jumpa babysitter baru..

sedih la pasal babysitter ni..babysitter baru tak dapat nak jaga atirah lagi..sebab tak leh handle 2 baby serentak katanya.
esok nak hantar atirah dekat mana??????


so sangat sedey..satu kerja pon tak jadi kt opis ni bila memikirka atirah
susu sangat drop hari ni..sesi pagi yg selalunya 8 oz jadi 2-3 oz je..

alangkah bagusnya saya seorang suri rumah..tp di KL ni, kami perlu berkerja..option utk berhenti bukan satu yg sangat baik di masa sekarang..

SEDIH PIKIRKAN ATIRAH DI RUMAH ORANG... :(

9 comments:

~YUN~ said...

ciannya athirah..abis tu sekarang athirah kat mane fiszah?

pizet said...

sabar fiszah...dugaan tu esok2 ada la tu jalan yang akan Dia tunjukkan...sian athirah

asna cute said...

Jika rumah kita dekat asna boleh jagakan atirah kak. Pape pun sabar ya kak. InsyaAllah ada hikmah disebaliknsemua nie

♥ Elin ♥ said...

dear... refer link nih yer. :)


Elastic stretch headbands

k|ree said...

cuba la round balik area rumah..mana tau ada yg okay ke...teratak manja dah tambah lagi satu tecer dah...jadi ada 4 tecer la...3 utk daycare, 1 utk class...

azian abdullah said...

habis letak atirah kat mana fiszah? cuba tanya dengan org2 situ. kot ade yg kenal mana2 bb sitter

fiszah_pjo said...

yun : sy mc utk tenangkan otak jap sehari lepas tu..sekarang atirah dekat teratak manja.lega :)

pizet: thanks pizet.banyak hikmahnye kan..takpe la, pengalaman seorang ibu:)

fiszah_pjo said...

elin: thank you so much dear :)

kiree: aritu puas gak bertanya..tak ramai yang tau bs kt area rumah tu..so hubby tekad nak teruskan hantar di teratak manja je :)..alhamdulillah semuanya ok :)

Azian: atirah sekarang stay kt nurseri teratak manja, bandar tun razak..awak tau tak kt ne??hehe

Anonymous said...

Salam puan..mohon bantuan..boleh tau tak kat mana lokasi teratak manja dan nombor contactnya..sblm ni anak saya duduk dgn bibik.skrg bibik dah lari.huru hara jadinya.jumpa blog puan ni.harap puan dapat membantu.saya tinggal di area bandar sri permaisuri jugak.
Segala budi puan hanya Allah dpt bls nya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;