Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, October 18, 2011

beli buku sulaman riben dan melawat baby kak jat

assalamualaikum..

kisah lanjutan daripada entry INI, semalam kami singgah ke kedai buku kejap sebelum pergi rumah my sis..
saya nak cari buku sulaman..si suami nak beli buku gitar..so yg terhasil adalah buku saya je..buku yg dicari si suami takde..seronok okes..haha,penat belajar dari internet ni..nk belajar dari buku pulak..ini buku nya..rm13 je..

my sis,Kak Jat dah selamat delivered anak perempuan pada 16.10.11 jam 11.10pm seberat 2.96kg di hospital putrajaya. alhamdulillah semuanya selamat..tp ngeri pulak dengar cerita kak jat pasal uri terlekat..dia cakap sakit giler..hampir putus nyawa..huhu..alhamdullillah masih panjang umur my sis. kak jat cakap puas jugak doktor seluk nak amek uri tu.. kalau tak berjaya memang kena operate..memang bahaya sangat kes uri terlekat ni..banyak kematian ibu melahirkan disebabkan uri terlekat ni..huuh..

kondisi my sis time tu da teruk sgt..syukur alhamdulillah..itu je mampu cakap..nk cerita detail sangat cm tak bape reti nk karang dah. masa kami melawat baby "nurul A..... S..." (sebab belum ada nama), tengok kecik je baby tu..lepas tu rasa takot je nak pegangn baby kecik..haha..atirah dulu kuar 3.2kg..tak besar mana pon..baru je 5 bulan lepas pegang atirah kecik2 tu..tp sekarang rs tak biasa plak pegang baby kecik2..haha

boleh pulak atirah muntah sikit malam tu..terpaksa pinjam baju tidor abg aiman..sebab mama tak bawak baju spare..bajet nk dtg kejap je kan. sebab ape muntah sikit??sebab die suka isap jari debab die tu..pastu nk uwek uwek..

1 comment:

izyan asimat said...

heheh lepas ni ko wat sulaman riben la pulak... bestnye org2 kreatif ni kan... hehe ouh akak ko da bersalin ye.. bby girl jugak.. congrats...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;