Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, November 23, 2012

stress:photos out of limit

as-salam

sebenarnya da banyak schedule entry da karang,tapi tak boleh nak publish sebab pending bab nak masukkan gambar.

Whoops! You're out of space. You are currently using 100% of your 1 GB quota for photos. Upgrade storage

macam mana nak buat ye?korang tau tak macam mana nk buat.if ada link tutorial or any tips share boleh?


esok petang ada event ngn baskin robin kt Publika.dapat tshirt dan free flow icecream sepanjang majlis.tak sure lagi nak datang dengan hubby or Hasmah. since hubby tukar department, kemungkinan sentiasa balik lewat adalah tinggi.tak boleh nak plan sangat..

tak sabar nak pergi esok,nk bawak atirah sekali :)

7 comments:

Rina Ellisa said...

sis, try tuto ni

http://qaseyhoney.blogspot.com/2012/09/tutorial-bila-picasa-album-penuh.html

:)

fiszah_pjo said...

tq dear.will try soob

norhaizan said...

aku dh penah kena..ko delete gambar2 lama kat picasa web..kat sit storage gambar yg di upload...

terpaksa delete gambar lama...walaupun sayang...

cuna said...

ha sama la kita fiszah. sepanjang berblogging xpnah2 nak out of limit pape tetiba ni dpt plak. siap kalo kna byr lg kalau nk space lebih. apekah?terus mls nk update blog...huhu...

Nurul Ilyani said...

same lh fiza...yanie pn penuh gk....stress je...huhu

izyan asimat said...

haha tu la sbb entry aku slalu jarang ltk gambar..huhuhu

Anonymous said...

Sіmplу want to say yοuг article iѕ аѕ amazing.
Thе clarity in уour pоst iѕ ϳust
nicе and i could asѕume yοu are an expеrt on this subϳесt.

Fіne wіth your permissiοn аllow mе to grab уour feed to keep updаtеd with forthcoming pοѕt.
Thanκs a mіllion anԁ pleasе cοntinuе the enjoyаble worκ.
My website - Hurtig Lån

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;