Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, November 12, 2012

mencari gajet di Lowyat

as-salam

sabtu minggu yang lepas lepas, saya,suami,atirah  dan maksu(adik afa) pergi berjalan jalan ke Lowyat.sebenarnya nak teman Afa mencari barang, sekali gus mencuci mata melihat gajet gajet terkini..

Lowyat yang terletak di area Bukit Bintang, berhadapi dengan Time Square tu tak pernah sunyi dengan manusia..ok, tipu di situ.Lowyat mungkin sunyi tatkala cuti perayaan tahun baru Cina atau Hari raya  aidilfitri.ini saya tak pasti keadaan sebenar sebabnya tatkala cuti sebegini haruslah kami amek peluang berasak2 dikampung dan highway..hehe

adik afa mencari Hardisk dan aksesori untuk gajet beliau.saya mencari digital kamera dan si suami menservey laptop.mencari dan menservey adalah tidak menggunakan wang,hanya penat dan lelah kaki aje!

hasil dari pencarian kami hari tu. segala kehendak maksu berjaya diperoleh.saya juga dapat kamera diigital satu dan si suami berjaya servey je,takde gajet yg berjaya dibeli.hihi.

gambar di Lowyat takde,sebab sesak dengan orang!ye la.rasanya time  kami pergi tu kebanyakkan student IPT baru  :P

enjoy pic kami ye :)

kesukaan terkini atirah adalah bawak/heret payung.jangan la nak cuba cuba amek!sure dia marah...hehe


 ini la kucing jiran yang selalu atirah suka sangat nk menyinggah :)

duduk apartmen kos sederhana /murah je kan.so cam ni la keadaannya.harus berjalan ke parking kereta :)


 ini la maksu afa..:)freshie UPSI


cik atirah yang da serabai..hehe



7 comments:

mrs gold said...

dok mana2 pon sm ja..aku pon dok flat :)

inazamri said...

cutenya atirah ni

asna cute said...

apasal atirah nie comellll sgt haaa! =D geram la nk gigit!!

fiszah_pjo said...

hihi..asalkn ada tmpt berteduh ;-)

fiszah_pjo said...

mekasih auntie

fiszah_pjo said...

hihi.baka comel dr mk ayahnye.hihi.boleh cenggitu?hihi.joke je.anyway tq

Atiqah Adnan said...

chomelnye athirah.. dah besar daa dia..comel!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;