Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, November 6, 2012

triple celebration @ Icity shah alam

as-salam

(ini entry scheduled ok- menaip di kala malam buta :))

 hari sabtu yang lepas, kami sekeluarga beramai ramai Icity, Shah Alam.kebetulan mak dan ayah datang ke KL atas urusan pameran Homestay. ayah kan pengurus D'Belimbing Homestay. so ayah datang jaga booth bersama rakan beliau ya turut serta sebagai pemilik rumah homestay.

kali ni pameran yang dianjurkan oleh Tourism Malaysia diadakan di Icity selama 3 hari. berlangsung pada hari Jumaat hingga Ahad.semua wakil Homestay seluruh Semenanjung ambil bahagian.seronok tengok hasil kampung di ketengahkan untuk dikomersialkan..

triple celebration itu khas buat tok ayah929/10/56), makteh( saya5.11.85) dan oon(1.11.2007) yang mana menyambut hari jadi  pada tarikh yang berdekatan. mak oon yang anjurkan makan makan kecil di Icity .Kek dan Domino je :)ape pun sangat sebab time ni la keluarga dapat berkumpul

yang kurang best adalah cuaca yang kurang memuaskan,hujan lebat di awal malam hari.di tengah malam cuaca ceria.tapi lewat malam takkan la nk berpagi kt Icity plak kan..sangat cantik rupanya Icity ni kan.selalu tengok dari jalan je lampu lampunya..kali ni masuk sekali..wow!rasa kagum jap,tp kami tak main ape2 game hatta masuk snow world pun.habiskan masa dalam pameran homestay dan makan je

bayaran masuk ke Icity ni RM10 /car

mari la lihat keadaan malam yang ceria itu..
p/s: terima kasih buat mama oon yg sudi menaja makanan malam tu :)


 papa dan atirah berlatar belakangkann giant wheel. rm 10 per person untuk naik Giant wheel

 mama dan atirah..bersama deretan pokok berlampu


 Dinasour berlampu yang cantik

 pameran homestay yang dianjurkn oleh Tourism Malaysia..banyak booth dan ramai orang

 makteh dan maknjang..oon juge atirah

 da lama tak amek pic berdua macam ni..like lah!!!

 pakngah, sofiyya dan maksu

 kek lagi..untuk oon, tok ayah dan makteh

 kuda putih Cinderalela bersama mama dan atirah

   papa bersama harimau kesayangan beliau


bergambar bersama zirafah yang owessem


 ok,,itu je cerita Icity kami.tak masuk pun Snow World.sebb da memang sejuk sangat da,untuk masuk snow World rm25 per person.(kalau tak salah lah)

ok..till then.bubye

1 comment:

♥ ROS ♥ said...

Bestnyer jejalan... Ros xsmpai lg icity nih :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;