Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, October 10, 2012

saya bertuah: JEEP Apparel dari LISA



as-salam

petang semalam  lepas solat zohor (masa di Ofis) saya balik ke tempat dan check HP.macam biasa la uols.tak lepas lepas tengok hp.macam2 update even sekejap je tinggal.selalu Whatsup, emel,notification FB, sms atau apa sahaja yang butuhkan tindak balas.

ada sms baru dari 66300..selalu tak korang dapat?kadang-kadang dari Celcom remind bayar bil telefon, dari third party yang promo stuff diorang yang ntah ape2 tu..kali ni 66300 dari LISA..saya baca sekali imbas je sebab ingat ini sms lama.sms tentang menang product Revlon yang lepas..masih buat tak endah..

ini link hadiah REVLON yg saya dpt dari LISA

30 minit kemudian cek balik sms..66300 tu adalah mesej terkini.bila baca balik memang harini punya sms.tak sangka saya bertuah lagi untuk kontes dari Majalah LISA tu.kali ni dapat barangan JEEP..tapi totally lost!sebab tak ingat langsung ciri-ciri hadiah yang bakal diperolehi itu..

so sabar je la tunggu 5.30 petang untuk balik kerja, amek atirah dan bukak semula majalah LISA tu..yess..ini ruang kontest yang saya join tu..tak sabar pulak nak pergi amek hadiah..maybe next next week bila free..or esok lusa if free.susah gak nk pergi amek even dekat je sebab dorang operasi during office hour dan time rehat closed.da la plan nak g pun time rehat je..huhu.

saya antara yang 27 orang bertuah untuk dapat baucar Jeep bernilai rm150 setiap satu..seronok nya!tak sabar nk shopping baju.kebetulan gaji next month mmg nak buat beli baju untuk holiday bulan 12 nanti.lama sangat tak shopping baju untuk diri sendri, suami dan atirah.so mmg bajet untuk gaji hujung bulan ni.alhamdulllah rezeki saya, dapat lagi baucer rm150 ni.hehe.boleh top up kt bajet baju sedia ada..suke suke..lama sgt tk shopping baju tau..


tak sabar nak amek..nanti saya update lagi produk JEEP tu ye :)

korang pun boleh cuba juga.beli majalah Lisa dan antar sms dan menang :)..mana tau rezeki kan.setakat ni saya beli dua LISA, yang lama cover dia ELFIRA LOY saya menang REVLON..kali ni saya beli Lisa yang muka depannya ADIRA saya dapat Jeep apparel..mana tau rezeki korang pulak kan..yang penting usaha sikit tau..rm3.90 je majalah Lisa tu.hehe

4 comments:

myaini said...

besnye...meman g bertuah la....saya masuk contest apa pun selalu tak menang je...tak lucky kot...huhu

fiszah_pjo said...

Belum rezeki kot.cuba lg tau.mna tau rezeki..hihi

norhaizan said...

hohoho..dapat lagi dia...jelezzz :P

fiszah_pjo said...

noor: hahha..rezeki ai..len kali rezeki u pulak.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;