Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, October 23, 2012

Blogspot diblock!

Assalam..

Sejak minggu lepas blogspot sudah tidak boleh dilayari di ofis ni.so aktiviti update entry adalah sgt sedikit..balik rumah layan atirah dan suami je.so malas nak on lappy.

Insyaallah andai ada kelapangan saya akan schedule kan entry supaya tak sunyi je..

Update tru hp just in words ok la.if nak upload gambar tak ok.sebab gmbar jadi kecik..

Harini mood saya kurang ok.hati memberontak nak berhenti keja.huhu.sms suami cakap nk hantar surat resign..dia balas dengan hahaha yang panjang je..dan ajak minum petang hari ni lepas kerja..ok.sy tahu.dia mahu slow talk lagi la tu..huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;