Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, October 24, 2012

crochet sarung kamera

as-salam

jika sudah lihat blog crochet saya,sure sudah melihat gambar bekas kamera yang telah saya buat.takpe., if belum jengah blog crochet saya, boleh baca sampai habis entry ni..

bekas kamera bentuk instagram ni untuk adik saya Hasmah,.beliau request untuk simpan kamera FujiFilm Instax mini pemberian ayah itu dalam bekas yang lebih cantik.maka saya menggoogle dan melihat model instagram adalah sangat comel.so saya pun try  and error je..tambah sana sikit, kait sini sikit,so terjadi la instagram utk kamera hasmah.pada mulanya bekas crochet ini tak muat,walaupun sudah dibuat mengikut ukuran,,oleh kerana badan kamera beliau yang montok tu, nak tutup tak boleh.so hasmah datang dan saya tambahkan lagi row.supaya boleh ditutup sepenuhnya...untuk melihat gambar lebih jelas, boleh ke blog fiszah's crochet ye



okey.untuk bekas kamera yang kedua pula tempahan dari Jiah yang comel tu..betul..Jiah tu comel jeorangnya.kawan kepada adik saya, Hasmah,.Jiah order beg crocodile sticth yg kecik  je.untuk muatkan kamera digital beliau yang comel itu.Jiah nak warna biru dan kuning..so saya buatkan seperti yang diharapkan :)

okey..setakat ni dulu ya update ditengah pagi buta ni.nak rest dan tido dah..esok saya buat lg entry baru ya.jangan risau,of cos ada entry sebab ada gambar :).seronok mengarang kalau ada gambar..saja je nk cerita yang ada gambar sebab ada kamera baru.hehe.kamera yang sudah rosak da digantikan dengan Miss Violet yang slim.digital kamera je uols.nak sangat pakai DSLR.tp tak mampu..ai mampu yang murah2 je nok!

6 comments:

Nurul Ilyani said...

comel crochet instagram tu...hehe

mrs gold said...

lawa2...rajin hg no

azian abdullah said...

pzah, comelnya. mati2 ingat yg bulat hitam kat kamera instagram tu lens kamera. ingatkan memang buat lubang di situ :p

fiszah_pjo said...

hihi.tq yani...x sbr nk g amek benang.nnti pzaj roger tau

fiszah_pjo said...

tw umi.hihi.rajin tp lembap nk siap.hihih

fiszah_pjo said...

hihi.hiasan je depan tu.sekadar nk sama ngn logo instagram je.kikiki.anyway tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;