Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, October 9, 2012

crochet hat lagi :)




as-salam

sekarang ni macam takde idea nak menulis.lagipun tiada gambar untuk dikongsi ceritakan..jadi malas nak update entry tiada gambar.huhu..

so mungkin banyak entry adalah berkenaan crochet sahaja.kebelakangan ni tempahan crochet tak putus-putus.makanya saya ada gambar hasil crochet aje nak bercerita dengan korang.pasal atirah yang makin manja tu kita cerita kemudian berserta gambar beliau.buat masa sekarang gambar terkini belum diambil.

baru-baru ni saya baru siapkan tempahan topi dari Kak Izawani dan staff beliau..mari kita lihat gambar..saya ambil mainan atirah sebagai penyeri gambar crochet saya..kikiki..


untuk gambar yang lebih detail  boleh terus ke blog crochet saya ye

2 comments:

♥ ROS ♥ said...

Ala kreatifnyer ..sweet sgt... :) ade bby girl mmg ni lah keje nya kan?? Haha

ciNDerella stRikEr said...

cantiq... clap clap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;