Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, October 24, 2012

crochet baby booties :)




as-salam..


update blog ditengah malam buta.ini je masa yang ada.sementara boleh online ni kan..hehe.tempahan kasut baby saya terima dari Puan Fadzillah rasanya 3 minggu lepas.lama betul nak siap..huhu.sedih kan..sory sangat pada cik puan yang order tu.kena tunggu lama.saya tak mampu nak buat cepat2.masa limited.huhu..


8 pasang booties yang ditempah alhamdulillah sudah disiapkan seperti yang diminta oleh beliau.senang bekerjasama dengan beliau sebab beliau kasi contoh gambar yang diinginkan warna yang perlu disepadankan.saya cuba sebaik mungkin agar menepati citarasa beliau..



8 pasang booties alhamdulillah sudah selamat diposkan.semoga puan Fadzillah berpuas hati dan minta maaf atas segala cacat cela ye..ada kurang lebih sana sini harap dimaafkan :)



sesiapa yang berminat nak tempah booties macam dalam gambar-gambar ni boleh la sms atau emel saya ye..saya suka jika emel.senang nak attached gambar.tp kasi saya masa ye.saya buat  bila saya ada masa lapang.tp saya akan cuba siapkan secepat yang boleh..













gambar yang lebih jelas boleh dilihat di blog crochet saya ye..mari la follow dan terjah di sana



emai saya ye : norhafiszah@gmail.com
sms/whatss up: 0136323715

2 comments:

ak yuyunz said...

alahai comelnya fiza. nanti next baby boleh tempah dengan fiza la eh..

fiszah_pjo said...

tq yuyunz..boleh je nk tmph.tp menunggu siap tu kemain lama.hikhik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;