Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, August 17, 2010

Tekken ~hero dia hensem...

salam..

Sabtu yang lalu kami berdua menyempatkan diri ke Midvalley kami gerak petang sebab pagi nya macam biasa ak jaga anak2 buah-o-on dan aiman. si suami cuti wekend..

ada 2 motif kami ke MidValley.
  1. tengok muvee:target muvee:the last airbender
  2. beli barang takoyaki(hanya available di JJ midvalley)
untuk tujuan pertama:

mission failed bila filem The Last Air Bender tu lewat sangat tayangan nya..paling awal 7.30mlm(tak boleh sebab nak bukak puasa)..ada paling awal pukul 10mlm..lewat sangat plak(nanti balik lambat=ngantuk).. so tengok la muvee lain yang waktu tayangan nya lebih awal. kami berjaya membooking tiket utk Tekken. jam 9.20 mlm..

untuk tujuan kedua:
mission failed jugak..sebab barang takoyaki sold out...sos dan fish flake takde...sebab tak lengkap barang2 dia kami hanya pandang sekilas lalu blah dari JJ tu..tp sempat jugak beli takoyaki  kt booth Tako Tao tu..sekarang ni en.suami pun suka makan tako..nak beli 2 set cam membazir la plak..3 ketul je rm4.30..so sorang 1 1/2..adil..hahha..agenda ini akan diteruskan kelak..mahu jugak buat sendiri sebab nak makan puas2..

seteruskan berbuka di foodcourt..ramai nye orang..rasa nya ada la lebeh kuarng 15 minit melilau cari tempat kosong..da rasa give up pon ada..nak makan fastfood rasa cam tak best..so akhirnya dapat la tumpang 2 aweks ni..so menu berbuka adalah ayam penyet..

lepas berbuka masih ada masa..so melilau2 tengok baju kasut dll..tapi takde shopping2. then masuk muvee dan selesai pkul 11 lebey..


berenti sbentar..(kat bawah tu ada auction-Sony)
si suami bawak beg..ada ape ye dlm tu?

korang pernah tak main game Tekken?? before ni ak tak pernah aware sangat pasal permainan alam maya ni..tapi dok tengok jugak laki ak asyik main game kt PSP dia tu..anak-anak buah ak pon klu ade chance main psp paktih die sure men game Tekken tu...

so bila tengok muvee Tekken ni rasa seronok sgt..dah la hero die hensem bangat...waaa.memberansangkan la..bila tgk pelakon2 die cun dan hot..hahha..watak2 dalam cerita tekken tu ada dlm game Tekken tu..dorang nye style dan mekap mirip sekali..best2...tak rugi missed cita air bender tu..




 (ehsan dari en.google: JUN FOO aka Jin Kazama)




hensem kan...ehhehehe




(ehsan dari en google: cara pembuatan takoyaki)
(ehsan dari en.google: in la takoyaki..so yummy kan????)
P/s: kuih raya korang da start buat ke???

4 comments:

Lina Rahim said...

tak apa lah miss The Last Airbender tu, sebab filem2 arahan M.Night Shyamalan ni orang kata mengarut. Kat Hollywood sendiri pun media cop dia syok sendiri.

kasha + ajie.. said...

mate aku hnye fokus pd takoyaki saje..ekeke~~ **dan semestinye jun foo..hahaha~~**
t da complete brg2 takoyaki bule ai rase ur home-made takoyaki kn...instead of beli,yg homemade pnye msti lg bes sbb bule ltak byk2...hehehe~~~

notakaki: sowi x malu sket..haha~~

fiszah_pjo said...

owh ye ke..saya ni jarang gler kenal nama pengarah ni..hahah..seb bek la tak tgk airbender tu ek..
hehe..kelakar la ek..kt hollyood pon ade cop2 juge ek

fiszah_pjo said...

kasha: hahhaa..ai terima kefokusan anda...nanti dah berjaya membeli segala bahan2 tu ai informed u okes..sedap kot makan hsil buatan sendri sebb letak byk2..hehhe
junfoo itu hensem..laki ai tercabar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;