Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, August 5, 2010

budak baru tu CUN...

salam uols..


nothing much exactly...


tapi saja je nak cerita..pasal budak baru tu CUN


hari selasa yang lepas,  en suami balik kerja dalam pukul 8.30mlm camtu..sepatutnya dia balik awal sket. tp die terus g Hentian Duta untuk beli tiket balik kampung ak kt Kuala Nerang hujung minggu ni..
ak puasa hari tu, so ak makan dulu..so teman aje la en suami makan..


lepas makan tu dia mula bercerita..kat opis dia ade budak baru..cun macam artis...
maybe budak tu dah masuk sebulan kot.tapi level tak sama ngn en. suami..so dia tak perasaan.. bila dia ckp budak tu cun, nothing heart attack..sebab mood ak very in good condition..haha..cuba dia cita tu ak tengah swing2 mood nk period..mau nye jeles eventhough dia hanya bercerita..


haha..yang menjadi tanda tanya cun sangat ke budak baru tu???hahha.. laki ak jarang sangat nak puji2 orang ni..di mata ak da cukup cun da minah A ni..tapi suami ak ckp tak la..minah A ni biasa aje..bebalik kepada cerita budak baru tu,  cun la kot..bila laki ak ckp memang cun.macam artis..muda lgi..tambah2 plak dia ckp muka budak tu bujur sireh sambil senyum2 tengok ak.. CIS!!tak habis2 dengan sebulat bola die tu..


pastu 2 hari lepas tu, die balik umah cerita lagi pasal budak tu..hahha..dia ckp bila tengok sekali lagi, tak cun sangat pun..tp up sket la dr biasa2..hehe..maybe budak tu pandai mekap...lepas tu dia cakap jgn riso ayang lg cun (ayat amek hati bini la ni..hehe)
ak tanya la, ape motif dia bercerita kat ak?saja aje..nak kongsi2..so ak mula terpikir pasal minah cun tu...


hahhahaha...kelakar  kan..

7 comments:

Lina Rahim said...

hoho..kalau saya, saya wat2 nak berkenalan dengan budak baru tu, nak tengok la memang cun ke, cun sbb pandai bergaya dan pandai mekap..haha..

Lina Rahim said...

hoho..kalau saya, saya wat2 nak berkenalan dengan budak baru tu, nak tengok la memang cun ke, cun sbb pandai bergaya dan pandai mekap..haha..

fiszah_pjo said...

hehe..tak leh nak tye lebeh2 kt laki..nanti die ckp sy jeles plak..tak pasal2 di cop cemburu buta..hahha.so berlagak cool bajet nothing happen la...haha..cool abes dan tak cemburu..tp sbnrnye tak tgk jugak, cun sgt ker??haha

rDnA said...

hehehe..klu dna pn mesti fkir 2 3 kali ape kes suami aku duk puji ofismate lebih2..cun sgt ker??

fiszah_pjo said...

rda: hehehe..tu la kan..cun sgt ker?maybe die suprise kot, ade jugak budak cun kt opis die tu..haha..mls nk provoke2..kang tak sporting plak katanya..kdg2 die tak cte pon, sekali sekala dok tye juga ape cte budak cun tu..haha

k|ree said...

saya sangat cemburu.....dah la en.suami tue baik je ngan sume orang...aduhhh...

fiszah_pjo said...

cemburu tandanya sayang..tak salah puan kiree...heheh..kena ikut keadaan la kan..aah la, man memang baik pon..pernah jumpa man sekali je..takpe, jgn bimbang2 tau puan kiree..mr casio setia dan cool

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;