Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, August 6, 2010

balik kg tapi kepala pusing

salam uols..

malam ni nak balik kampung  ak kat kedah.
seronok sangat sebab balik ngn encik suami..yup, ini first time balik kampung bersama selepas jadi suami isteri ni..

tapi yang tak bapa nak best, hari ni  report kes Rembang kena reject lagi.then kena submit semula pagi Isnin..
rasa cam aduh....tak best nye cuti ni..nak kena cari internet lagi..kt umah di kampung tu tak de internet..baru je plan nak g sana sini..

argh...tension kejap..masalah nya input yang perlu ditambah tu kena tunggu orang site response.. mustahil hari ni dia akan emailkan..paling awal pun petang esok.

..tenanglah wahai hati..hari ni macam2 berlaku..kesah seorang perempuan sundal..ak tak nak letak nama dia..tapi dia memang sundal..ak benci dia sampai menggeletar badan ak..menyesal sgt kenal dak sundal tu..kuat menipu dan mencuri..sekarang ak da putus kawan dengan dia..ak rasa sgt bahagia..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;