Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, August 26, 2010

berbuka puasa seorang diri..

salam uols...

sebenarnya tak de idea nk menulis..tapi cam busan lak tengok entry lepas..haha

hari isnin hari tu ada g majlis berbuka puasa kt KLCC. akasha(kawan mrsm) yang ajak pergi. FOC..datang bawak diri je..seronok sangat..tp lagi best kalu en.suami ikut sekali... nanti ak upload gambar okes..
venue di Malaysian Petroleum Club..sempat la ak merasa naik sekali lagi kt jambatan KLCC tu..tempat makan di tingkat 42.

hari selasa encik suami cuti..seronok..g booking tilam dan katil(selepas 3 bulan baru dapat proper tilam dan katil (T_T)..hehe..perlu saving lebey untuk nk brg idaman kan??) dan berbuka sama2..

minggu ni si suami kerja shift petang..masuk pukul 2.15ptg balik kul 11.30mlm..so ak berbuka puasa sorang2. sahur je sama2..en.suami ada cakap, masuk department technical ni, selalu die akan ks orang lelaki shift petang..klu gurl byk shift pg..kenapa dorg buat cmtu??ada la kot reason nye..
so pas blik kerja leh rilex2..takde la rush sgt nk berbuka makan ape..sebab pikir perut sendiri je..kalu berbuka ngn suami kena pikir jugak 2 perut dan seni persembahan makanan..klu sorang men belasah je ape yg ade..asalkan kenyang...

2-3 hari ni rasa panas je badan..dalaman la..kt luar tak rasa panaspon...(waaa sgt over okeh!..suka pikir yg ada kemungkinan "terlekat:) over kan....(walaupon sedar baru  je lepas period)hehehhehe....sila tunggu lewat period dulu ok!baru leh wat andaian....haha..over kan?

1 comment:

Lina Rahim said...

Cepat upload gambar..macam best je Malaysian Petroleum Club tu...berapa RM per head?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;