Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kesayangan..Anak sulung kami : Nur Adriana Atirah Binti Syahnon

Lilypie Fourth Birthday tickers

Permata Hati kesayangan.. puteri ke dua, Nur Eryna Elisa Binti Syahnon

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, January 16, 2012

finally...samsung ACE in da house

as-salam..

dah lama benar rasanya nak tukar hp..dari si nokia n70 tu masih berfungsi sampai keadaan si n70 tu menjadi semakin darurat..baru dapat tukar hp baru..

 si nokia n70 makin melarat keadaannya..skrin semakin kabur...si suami cakap sebab saya selalu berinternet..so n70 tak mampu berkhidmat dengan cemerlang..

dah lama servey touch screen hp..tak nk blackcbery walaupun mendapat desakan yang tinggi dari ahli keluarga..mereka semua blackberry user include my hubby..senang BBM katanya..

akhirnya dapat jugak beli samsung ACE..si suami top up jugak..duit saya tak mencukupi..kami beli kt PERTAMA Kompleks..oleh sebab nk ace jugak..susah nak cari model ni..boleh pulak stok takde..banyak kedai kami pergi..semuanya cakap takde stok..huhu..kalau amek samsung sII ke, samsung note ke harus la riban2..



ini Ace saya..warna putih :)
akhirnya dapat jugak beli android ni..harga nya korang boleh google sendiri..bajet mampu je ni..tak sampai seribu pun..huhu...

2 comments:

♥ Elin ♥ said...

cayalah!! blh viber free!

ciNDerella stRikEr said...

nad pon nk bli samsung ace ni. sama laa taste kita. tp xbeli2 lg sbb hubby sibuk suh amek sII. xmau bazir duit...! hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;