Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, January 4, 2012

bermeatball di IKEA

as-salam..

ini entry da basi..1.1.2012 hari tu sempat jugak ber 'meatbal' di IKEA..dah lama teringin nak makan kt situ..dulu pernah g IKEA, tapi ramai betul orang beratur kt restoran/cafe tu..so lupakan je la..pernah ajak si suami pergi..tapi dia cakap "jauh la IKEA..setakat nak makan meatball aje..bazir je minyak kereta"

sian kt si isteri, nak sangat makan kt Ikea tu..haha..pulak my sis datang rumah cakap sedap sangat DAIM kek kt IKEA tu..meat ball dia pun sedap..harus la rasa ingin makan makanan tu meluap2 kan..

si suami pun cakap " kita g makan je..tak nak shopping2 kt IKEA tau..g makan dan balik je"
si isteri pun balas : " yes!..kita g makan je..abg belanja cam biasa ye "

atirah nampak cam sehat sikit, kami pun pergi la IKEA..dah tau dah, konfem beratur panjang..tempat makan pun limited..tapi nak jugak..hehe..so beratur la panjang2..si suami dan atirah  booking meja :)

saya order meatball, fish n chip, mushroom soup dan daim kek ajo..harga berpatutan..kuantiti banyak..rasa kek Daim tu paling marvelous..rasa nk repeat plak kek tu :P



ini fish n chip(gbr dr google ye..yg sy snap ada dlm hp)

meatball yg  femes tu..(gbr dari google jugak)

daim kek yg super marvelous-(gbr dari google jugak)

mushroom soup- gambar dari google jugak
atirah dan mama..atirah makan isi ikan yg hancur :)
-mama pakai tudng baru :)

atirah da boley duduk!yeay

papa encem!

atirah tengah batuk..sian dia

sudu sebagai mainan utk tarik perhatian atirah
sudah rasa dah..hilang segala kempunan. :)

4 comments:

Princess Cindellyna said...

bestnya g ikea... sy suka makan karipap yg jual kat bawah tu.. sedapp!!!

ciNDerella stRikEr said...

kalo nad xbalik kampung....mst kita g jmpe kt ikea kan. best...harus ajak hubby pg plak weekend ni. hehehe

fiszah_pjo said...

ye ke>>>baru tau..nnti nk try karipap kt ikea plak :) tq ye

izyan asimat said...

adoi bestnye... pergi ikea je mesti x sempat nk singgh.. sbb ramai sgt org beratur.. tak dan nak tunggu.. hahah p ikea bli barang je.. hehhe maklumlah si bapak tu mmg tak sbr kalo menunggu lame2 nih... hahah bile la dpt merasa kek daim tu.. heheh kena mengidam utk ank seterusnya la...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;