Ijab dan Kabul...semoga kekal ke Jannah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, September 1, 2010

Award from Lina Rahim...thanks ya

salam uols...

thanks kepada linarahim yang sudi kasi award ni..sorry tau tak perasaan nama sy ada dalam list...
actually ak tak la rajin sangat blogwalking..tapi dalam list ak follow insyaallah ak akan selalu tengok once korang ada update..hehe..so selalu la update ok..leh tambahkan info diawal2 pagi..hehe

Q & A Session.
1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang?
alangkah seronoknya kalu leh sambung tidor lg..hehhe...
pagi tadi nak datang opis, lambat plak sebab kereta kena blok..huhu..malas nk tolak 3 biji keta..so naik atas semula, mintak hubby tolong hantar nek moto(inilah alkesah penghuni apartment kos sederhana di KL..padat)



2. Apakah nama samaran anda?
nama samaran???takde kot.
erm kalu nama pendek2 yang dipanggil kawan ada 2 nama je...
fizah ; kawan2 yang baru kenal dan lama
pjo ;nama yg dicreatekan oleh seorang teman masa di MRSM pendang dulu...tak ramai yang paggil nama ni..orang yang tak bape rapat takkan paggil nama ni..
nor; bos di tempat kerja..


3. Berikan 3 orang yang anda sayang

1) en.suami-syahnon bin abd rahim
2) my family di kuala nerang dan palong(walopon ramai-kira satu aje la..amek pukal..haha)
3) my frenzz include you!



4. Panggilan anda untuk si dia
Abang : dikala waktu yang agak panjang..
yang: dikala waktu mls nk panggil panjang2...cepat dan pantas...



5. Hadiah yang anda impikan dari seseorang yang istimewa
segala pemberiannya adalah istemewa..speecless..susah nk cakap.,,



6. Blog yang anda suka visit
blog yang tak heavy sgt...simple dan direct to the point..lagi senang bab personal life...
blog yang jual2 blouse dan kek2 yang cantik....walopon tak beli, seronok baca dan cuci mata
blog resepi..senang nk copy dan try kt rumah



7. Tag kan 15 blogger
banyak la plak 15...kalu 5 aje tak pe kan?
1. noor -dot dot dot
2.kiree : kiree casio
3.rdna : la dolce rdna
4: pizet: the cup of mocha latte
5.izyan: love my life

p/s : thanks ye Lina kasi award ni..

3 comments:

Lina Rahim said...

Dear, ada lagi satu award utk Fiszah - Friendly Blogger award kt blog Lina..check it out ye.. :-)

norhaizan said...

yea..dapat award..tq weh bg award kat aku..nnti i jawab yer..

rDnA said...

ada tag lg rupanya..nnt yer dna buat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menjelang ulangtahun perkahwinan kami :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
;